Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 958 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Rosa ve WCI'ye göre epey güzel bir arc oluyor.
Tercih meselesi. Bu Enma olayından sonra ne Kaido'nun gücü bende merak uyandırıyor, ne Luffy'nin eğitimleri, ne de Kaido'nun nasıl indirileceği falan. Özel item var, kullan geç işte. O kadar hazırlık boş benim gözümde.

Aynen sadece Kaido'yu kesiyor. Başka bir şey yapamıyor. Keşke sürekli bunu yazmak yerine o bölümleri tekrar okusan. :/
Ya ne yazaydım. Zoro güzellemesi falan mı yapaydım. Aynı okumayı sana da tavsiye edeyim. O bölümlerde ön planda olan kılıç. Oden'in elinde iki kılıç olmasına rağmen Kaido'yu kesebilen kılıç bir tanesi falan. Yani olayın Oden ile alakası yok gibi. Kusura bakma ya. Her şeyi körü körüne okuduğum zamanları geçtim ben. İlerde umarım dediğin gibi çıkar ama şu an benim için görünen köy belli. O zaman çıktığında hata yaptık deriz.
 
Oden gibi ulvi bir şahsiyetin suratını bu kadar kolay göstermeyeceği belliydi.Bence hep siluet olarak kalmalı. Ne çizerse çizsin beklentileri karşılayamayacak zaten.
 
Bölüm yorumlarında silüet demeyen ban mı yiyor? Neyse, ben sıramı savdım. Burada bir şey konuşulacaksa Rayleigh'in gençliğinde 4 çizgi olan sakalı neden yaşlıyken 5 çizgi oldu diye konuşulsun. Biraz kaliteli tartışın arkadaşlar. Bence bunun sebebi çok açık ama neyse...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık