Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı arkadaşlar God Valley'i Raftel ile karıştırıyor, dikkatimi çekti.
Kimsenin bilmediği yer yol geçen hanı mı oldu, birde haritada yeri biliniyormuş 40 yıl önceye kadar bu God Valley'in. Bilinen bir yer burası yani...

Ayrıca 2vs4 fikrine nasıl ulaşıldı onu da merak ediyorum. Orada o kadar kişi varken niye 4 kişi Rocks'dan (Shiki, WB, Big Mom, Captain John, The Silver Axe, Ou Choku) bence apaçık tek Xebec'e, Garp ve Roger birlikte dalmış.
Bilinen bir yerdi, artık değil. Gayet de Raftel olabilir.
 
O kadar Tanrı Vadisi denilmişken...
Seride Tanrı diye Kutsal Ejderler'den bahsediliyor. Ve Tanrı Vadisi'nde Kutsal Ejder'ler ve köleleri korunuyor. Ve bu yer 38 yıl önce kayboluyor.

Acaba Kutsal Ejderlerin eski ikametgahı Tanrı vadisi olabilir mi?
Yüzyıllar önce Marijoe'ya gittikleri söyleniyor ama bu belki de hükümetin söylediği yalanlardan biridir.
 
Filmi ciddiye al, Raftel değil, artık official olarak Laugh Tale. Ayrıca Toki geleceği göremiyor olmasa, Orochi'ye dair yaptığı kehaneti nasıl açıklayacağız?
 
Wano konusu çok karışık. Neden herkes orada?

Şimdi Denizciler'in bilgisi kısıtlı, ama biz aslında neler olduğunu biliyoruz. Kaido zaten oradaydı. Linlin, Luffy yüzünden geldi. Luffy, Kaido yüzünden geldi.

Son Yol Poneglifi orada desek, Kaido 20 senede on kere bulurdu. Bu ihtimali eleyelim. Oden yaşıyor desek, bu adamın şu an Wano'da olması lazımdı. Geleceğe gittiğini düşünsek, adam orada değil ki millet onun için gitsin.

Wano ile Tanrı Vadisi'ni karşılamak yersiz. Tanrı Vadisi muhtemelen Raftel çıkacak. Çünkü orayı görmüş olan Crocus'un tanımındaki adaya benziyor, ayrıca yeri bulunamıyor. Bu açıdan bakarsak, Sengoku haksız. Gerçekten de herkes tesadüf eseri şu an Wano'da.
Sengokunun derdi Akainunun aklına karpuz kabuğu düşürmek.
 
Anlamada sıkıntın yok umarım. Ben hedef değiştirmek diyorum sen halen girdiği yoldan sapmasından bahsediyorsun. Belki Kaido'yu ikinci plana atacak önce Big mom'ı indirecekti.
Güzel dileklerin için teşekkürler. Bil mukavele.

Ben de soruyorum sana, daha önce buna benzer ne oldu?
 
Filmi ciddiye al, Raftel değil, artık official olarak Laugh Tale. Ayrıca Toki geleceği göremiyor olmasa, Orochi'ye dair yaptığı kehaneti nasıl açıklayacağız?
Tam olarak nerede Raftel'in resmi adı Laugh Tale olarak geçiyor? Adı üstünde kehanet. Ha sen kadının 20 sene sonra olacak şeyleri gördüğünü iddia ediyorsan, önce kendini kurtarsaydı derim.
 
Wano gerek meyveleri gerek kairoseki ama başta poneler için en önemli yer. Başka bir nedene neden ihtiyaç duyulsun ki?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık