Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı arkadaşlar God Valley'i Raftel ile karıştırıyor, dikkatimi çekti.
Kimsenin bilmediği yer yol geçen hanı mı oldu, birde haritada yeri biliniyormuş 40 yıl önceye kadar bu God Valley'in. Bilinen bir yer burası yani...

Ayrıca 2vs4 fikrine nasıl ulaşıldı onu da merak ediyorum. Orada o kadar kişi varken niye 4 kişi Rocks'dan (Shiki, WB, Big Mom, Captain John, The Silver Axe, Ou Choku) bence apaçık tek Xebec'e, Garp ve Roger birlikte dalmış.
 
Rocks korsanlarının bayrağındaki kafatası boynuzlu acaba bir anlamı var mıydı?
Sanırım şu posterlerin çıktısını almak şart oldu. Bir de Dragon'un ödülünü görsek iyi olurdu.
Belki bir çok kişinin aklına gelen şey ve benimde aklıma ilk gelen şey, Yami Yami meyvesinin Karasakal'dan önce ki kullanıcısı olduğu. Silüet hali ve bayraktaki simge de sanki dalgalanan bir gölge misali olduğu için bu düşünceye vardım,sadece ilk aklıma gelen bu.
 
20 yıl sonra ülkeye KK gelecek olabilir mi muhabbet? Toki Rogeri biliyor, sonraki halefini de biliyor olabilir Rafteldeku muhabbetten

Oda filmde ipucu var da demişti Stampede için. Filmin son sahnesi zamanımız değildi erken geldik gibisinden. Tam korsan kral çıkacağı seneyi özellikle secmiz olamaz mi?

Korsan Kral raftel için illa Wanoya uğrayacak.
Ben filmi ciddiye almam, seride gördüklerime göre yorumlarım.
 
Toki geleceğe gittiği zaman, geçmişe geri dönemiyor. Meyvesi ona geleceğe dair bir şeyler görme yetisi vermiyorsa, bu kadar fazla olasılığı görüp de ona göre hareket etmiş olması mümkün değil.
Bubu söyledim bende. Şans ve kurgu etkili oldu. :) Doflamingo Big Mom ile işbirliği yapıyor olsaydı Kin'emon başka arkadaşlar aramaya gidebilir ya da Law onlarla gelmemiş olabilirdi.
 
Raftel orası ise Roger, One Piece'i nereye bıraktı? WB ye onu bıraktığım yeri sana söyleyebilirim demedi mi bu adam...
 
Tanrı Vadisi Raftel ise Roger'ın Fatih olarak anılması hatalı olmaz mı? Eğer orası Raftel ile aynı ise onu tarihten silen WG bilgisi havada kalıyor bence; çünkü Poneglifleri Roger'ın bırakması ya da yaptırması gerekmiş olacak bu sefer. Tarihten silinen yerin yol haritasını sunmak için bunu yapmalı gibi yani bu mantıkla düşündüğümde.

Evet nerede olduğu bilinmiyor ancak Baltigo'nun da yeri bilinmiyordu. Bu açıdan bakınca da havada kalıyor gibi. Tanrı Vadisi'nde Kutsallar'ın da bulunduğunu göz önüne alırsak bu ada bir ayin merkezi olabilir Kutsallar için. İM'e adak adadıkları ya da benzeri bir ritüelin gerçekleştiği bir yer olduğu kanısındayım. Tarihten silinmesinin nedeninin bu ritüel alanını korumak için yapılmış olması daha olası gibi duruyor.
Baltigo'nun yeri bilinmiyor, Tanrı Vadisi ise orada duran bir ada iken arkasında iz bile bırakmadan kayboluyor. İki olgu arasında büyük bir fark var. Dünya Hükümeti, Tanrı Vadisi'ni tarihten silmek değil, gizlemek istiyor. Roger burayı gördükten sonra buranın One Piece'i saklamak için en uygun yer olduğunu düşünmüş olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık