Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Op headshot attı bana, Wb Reisle ilgili yeni bilgiler gelene kadar Odaya ara vermek iyi olacak :üzgünüm:
Yok la. Sadece o an için daha güçlü olduklarını gösterir. Herkes aynı hızda gelişmiyor sonuçta. Shanks 33 yaşında yonko olmuş. Luffy 20 yaşında kral olabilir. WB ise 38 yıl önce Garp ve Roger'ın gerisinde olabilir. Ama biz onları kıyaslarken zirve hâllerini düşünüyoruz. Bu açıdan bakarsan WB'deki kapı gibi unvanı görürsün. Garp'ı yakından tanıyan Sengoku da dillendiriyor bunu.

Şimdi burada başarının yanında büyük bir başarısızlık da mevcut. Başarı Rox'un pert olması. Başarısızlık ise potansiyelleri bilinen Mom, WB ve Kaido'nun hayatta kalmış olmaları.

WB ve Mom'a o dönem için yonko sağ- sol kol gücünde olan tipler desek, Rocks da muhtemelen amiral gücünde falandı. Bu açıdan bakarsan Roger ve Garp'ı yonko komutanı gücünde beklemezsin. Muhtemelen ikisi de amiral seviyesi idi.Yani iki amiral vs amiral+ iki yonko komutanı gibi bir şey olur ki yenmeleri şaşırtıcı olmaz. (Kaido'yu miço olduğu için saymıyorum.) Burada şaşırtıcı olan şey, üstte de söylediğim gibi WB, Linlin ve Kaido'nun hayatta olmaları. En güçlüleri ölmüşken bunlar nasıl hayatta? Onlar da pert olmuşlardı desek Garp bunları neden tutuklamadı? Bırakın gitsinler, azıcık güçlensinler, ileride acuk eğlenirük falan mı dedi :D Pert olmadılar desek, Rocks gibi bir adamın hiç olduğu yerde bunlar nasıl pert olmadılar? Bunun açıklaması özellikle Rocks'ı indirmeye gayret ettiklerini düşündürüyor. Rocks ekibi için söylenen "Birbirlerine tahammül edemiyorlar." cümlesinden de Law ve Luffy gibi kombinasyonlara girmedikleri, başına buyruk hareket ettikleri düşünülebilir. Roger ve Garp aynı hataya düşmemiş olabilir. Zaten kuvvetle muhtemel şekilde daha güçlü olduklarını düşünürsen etkili bir grup çalışması iyice fark yaratır. İlla düz şekilde bakıp dört kişiler diye (Kaido'yu sayma üç.)etkili bir grup çalışması yaptıklarını düşünmek yersiz olur. Neyse kaptanları da ölünce kalan ekibin hepsi topuklamıştır. Zira zaten totalde bile güçsüz durumda iseler kaptan gidince iyice kötü duruma düşerler. Böyle bir senaryo WB, Linlin ve Kaido'nun hayatta kalmasını açıklar. Potansiyelleri bilinen bu adamları başka hiçbir şekilde bırakmaz Garp. Bırak tutuklamayı oracıkta hepsini öldürürdü muhtemelen.

Yani ne olduğunu kestirmek zor. Ama en iyi ihtimalle daha güçlülerdi sonucu çıkar ki bunda da en başta söylediğim gibi bir anormallik yok. Babayı birden sahipsiz bırakıp gitmeni sana yakıştıramadım :(
 

Üye silindi 1004

Kata nasıl yeni Beyazsakal olsun? Kata zaten 50 yaşında bir adam.
 
Oden yasamiyor. Wano Dunya'ya kapali bir yer. Olay ne kadar gec olursa olsun bir bilgi sizimini bile kabul etmeyecek bir genel vali(Kaido)mevcut. Eger haberdar olunsaydi Denizciler orayi Hukumet'e baglamak icin amiraller(genisletip tum askeri kuvvetleri diyelim bakalim) gonderirdi ve sonrasi tahmin edilemeyecek bir durum olurdu. Muhtemelen Akainu, gencliginde Oden ile ya karsilasti ya da bir mucadeleye girdi de taniyor olabilir. Bu onceki tanisma itibariyle Oden'in halen yasadigini dusunuyor(olum haberi almamasi) itibariyle.
 
Adam flashback bile çizmedi sadece Sengoku eskiyi biraz anlattı ve birkaç silüet çizdi. Buna rağmen nasıl coştu forum, Roger vs Garp Mihawk vs Shanks falan çizse kafayı yeriz herhalde :D
 
Shanks, Wb Ve Roger’ın hayran olduğu adam Oden! Heyt be. Saka da hala wano’ya bulaşmak istemiyor :D

Bazı bilgiler ortaya çıktı ama şimdi de Wano da fazlası olabilir deniyor. Acaba ne ola ki?

Onun dışında diyecekleri spoiler yorumunda dedik zaten. Gayet sağlam bölümdü.

Ama bu Garp ve Roger hepsini dağıttı derken tayfada Big Mom-Kaido-Wb zaten çok güçlü adamlar. Bir de Shiki gibi bir kaç adam daha sayıyor. 2v4’e gitmeleri ne olursa olsun çok absürt. Hem Rox çok güçlüydü diyorlar hem de 2v4 anlamadım nasıl denge bu?

Karasakal ise artık kimi temsil ediyor gördük. Ve her zaman olduğu gibi bu çağın çocukları daha sağlam. Karasakal daha bela placak belli zaten. Ama şu soru var şimdi; muhtemelen 3 meyve’ye ulaşacak BB’ye, Luffy tek mi girecek?
Karasakal vs Luffy+ Coby sjsksjksjdkd

Sengoku’nun dediğine göre bu grubun kendi içinde dahi tahammülü yok, belli bir amaç İçin toplanmışlar ama fırsat varsa da birbirlerine çökecekler,
Yani Roger ve Garp bu dörtlüye çökmektense , belki de tüm tayfa ya da ortaklık olarak bakarsak , Roxu tek bıraktı Ve iki vs bir oldu

Nasıl Shiki ikiye bir yenildiyse Roks’ta iki bir yenilmiş olabilir o olaydan sonrada Yonko devri başlamış Ve 3 canavar Yonko olmuş olmalı, daha sonra Roger Kral olmak İçin Koca Anaya uğramıştı yazıtlar İçin ve kaçmıştı, yani bu geçmiş ile baktığımızda 4vs2 mantıklı gelmiyor , Eşit olduğu söylenen Edward varken

Çok hakim değilim ama bu bana en mantıklısı geldi
Güzel yorum elinize sağlık. Bana da mantıklı geldi.

Rocks D. Xebec'in D' mirasını Teach aldıysa, Marinefordda Beyazsakalın bahsettiği miras Xebec'in mi Roger'ın mı?
İşte Xebec'in mirası Karasakalda Roger'ın mirası Luffy'de. Bunlar hatta tekerrür muhabbeti olsun diye Raftel'de falan kapışırlar.
 
  • Garp!
  • 2 vs All!
  • Tanrı Vadisi?
  • Wano'nun önemi?
  • Oden?!
Bu bölümle beraber Garp'ı küçük gören çıkmaz sanırım, daha da devam ederlerse bir problem var demektir.

Tanrı Vadisi'inde nasıl oldu da bu kadar güç bir araya geldi? Muhtemelen Xebec kutsallara saldırmak ya da önemli bir şeyleri ele geçirmek için harekete geçti, Roger ve Garp'ta bu durumdan habersiz Rocks'ın izini sürdü ve orada katlettiler, dolayısıyla kutsalları da istemeden korumuş oldular. Tanrı Vadisi'nin ortadan kalkması ise kutsallarn işidir.


Wano'da şu ana kadar göremediğimiz bir şeyler ortaya çıkacak. Bakalım neler olacak.

Sakazuki'nin Oden'in ölümünü rapor almamış olması bana pek olası gelmiyor, buradan da bir şeyler çıkabilir. Bir de Oden nasıl oluyor da Kızılsaçın gözdesi olabiliyor? Belki de Wano'luların haberi yok Oden'in yaşadığından?!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık