Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Enel vs. Portgas D. Ace

hangisi kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    132
Enelin meyvesi muazzam ve k hakisi çok iyi. Muhtemelen hızıda iyidir.
Ace ise fiziksel güç, dayanıklılık, k hakide daha baskın.
Ace alır ya enel kağıt gibi
 
Ace fanlığı ne noktaya gelmiş. Oda'nın bile yazmamış olduğu kitabı baz alarak, Ace haki sahibidir demek bence çok büyük fanlık. Ace logia meyvesi olan çöpten fazlası değildir. İstemsiz kullandığı kral hakisinden fazlasına da sahip değil. Gerçi onu bile en son çocukken kullanmış.
Oda yazmamış ama Oda onaylıyor kitabı bilgiler doğru diye.Adamın danışmanlığında yazılıyor roman.Ace gömeceğiz diye herşey filler oldu bir güzel.
 
Ateş ve Elektrik arasında ki fark bunu belirleyecektir muhtemelen. Enel ve Ace'de kati silahlanma olmadığı için (hicbir şeyi referans almadan seri yorumu yapilirsa) berabere bitecektir. Zaten bazı üyeler önceden
Smoker ve Ace dövüşü
olur dediği gibi. Ama dediğim gibi Ateş ve Elektriğin farkları bu vs'nin kazanani belirleyecektir. Bilmedigim bu farklar için berabere biter diyorum. Ama pekte çakışır durumda olmadığıni dusunmuyor degilim.

Ace'in Katı silahlanma durumunu baz alırsak yine berabere bitecektir. Cünkü Enel'in gözlemi Ace'in hasar vermesini önleyecektir. Enel'in gözlemi belki bir Fujitora gibi olamaz ama Enel'in Skypia'da neler yaptığıni gördük gözlem ile. Aşağıda kız kötu bir söylem söylüyor bunu duyan Enel gökten yıldırım ile cevap veriyor. Ace'in pekte hızli olamadigini dusunursek bu baz alma durumuda berabere getirecektir.

Şayet Enel'in katı silahlanması varsa Ace bu vs'yi kaybetmiştir veya kaybedecektir.
 

Üye silindi 1004

Oda yazmamış ama Oda onaylıyor kitabı bilgiler doğru diye.Adamın danışmanlığında yazılıyor roman.Ace gömeceğiz diye herşey filler oldu bir güzel.
Filler çünkü. Ona bakarsak anime ve filmlerde Oda onaylı. Yan içeriklerin hiçbiri istisnai durumlar söz konusu olmadıkça fillerın ötesine geçemez. Yan içerik satsın diye onaylıyorlar işte. Ace'in hakisi en az Jimbo'nun Big Mom'ı uçurması kadar filler.
 

Üye silindi 1004

@Millennium Wizard
Sen bu patlamadan etkilendi geyiğini kendin uydurdun kendin inanıyorsun dediğimde kızmıştın. Kimse şokveyv bile dememişken bunu argüman olarak kullanmanı tiye almama alınmıştın bi de.
https://m.fanfiction.net/s/13074195/5/
Elemanın flamethrowerının alevleri çok güçlü geliyor Ace e hahahahaha
Bir saniye Oda onaylı olan hikaye bu mu? Flamethrower PatatAce'e fazla mı geliyor? Enel'i kral hakiyle alır diyenler var. Kısık AtAce :hhh:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık