Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Hasır Şapka Filosu ve Tayfası Arasındaki Güç Dengesi

Bm ile Sai'yi bir tutuyormuşsun gibi? Bm'nin hasar almaması Sai'nin almayacağını mı gösteriyor? Zeus elektrik akımını boşalttığı takdirde Sai follofoş olur.

Nami'nin saldırıları yiyeceği üzerine kurmuşsun aralarındaki dövüşü, Nami'nin '' Serap '' tarzı teknikleri var, kendisinden çoğaltmış gibi gösterip rakibi kandırıyor, Sai bu oyuna gayet gelebilir.
İlk önce BM ile karşılaştırmiyorum :D Yani öyle bir deniliyor ki sanılır ki BM'ye hasar vermiş gibi. Ben bu yüzden demiştim o mesajı.

Nami o saldırıyı yapabilmesi için rakibini bir yerde tutması gerekiyor veyahut rakibi hasar alıp sendelemesi durumunda o saldıriyı gerceklestirebilir. Dedigin gibi o saldırinın etkililiği çok yüksek Enel'in 1milyon Volt veya 2milyon volt formuna eşdeğer bile olabilir. Ama Seraplar icinde bir 10 saniye(tahmini) kazanması gerekiyor o ortami hazirlayabilmesi icin gonderecegi sis veya herneyse için. Nami'nin zekasına da laf etmiyorum strateji yoluyla güç kısmında gücsüz olsa bile o aciyi kapatabilip kendi lehine getirebilir bir olayı. Her halükarda Nami'nin hasar almadığı bir vs düsünursek ben yonkoular ve amiraller hariç herkesi alabilecegini dusunurum.

Sai ile hızı esdeğer ise mesajina katilmamak icin bir sebeb yok.
 
Luffy tepede
Zoro Sanji ve Jinbei ise sıra olmaksızın olur.

Hakuba, Franky, Barto ise sonra gelir diyeyim. Brook'u da koyabilirim belki.

En sonlara doğru Franky'nin Jinbeiyi geçip 3. komutan olmasını istiyor ve tahmin ediyorum.
 
İlk 3 sırayı dövüş stratejisi, güç, bilgi, teknik, savaş ruhu, tecrübe ve haki diye kıstaslarla derecelendireyim bari. (10 üzerinden)
Not: Evet, bu ara işsizim.
  1. Luffy (10+8+7+10+10+10+8=63)
  2. Jimbei (10+7+10+6+8+10+7=58)
  3. Sanji(10+7+8+7+9+9+7=57)-Zoro(8+8+7+9+10+8+7=57)
  4. Robin-Brook
  5. Cavendish
  6. Franky-Sai-Bartelomeo-Chopper
  7. Diğer ittifak kaptanları-Usopp-Nami(dövüşün tarzına göre Nami ve Usopp 5'e kadar yükselebilir)
 
luffy
zoro
sanji(gunceldeki hali)-jinbei
cavendish(hakuba)
sai
franky
Go D. Usopp :)
bartolomeo
brook-robin
chopper
Nami yi bir sıraya koyamadım açıkcası big mom arcında iyiydi ama bilemedim belki robin ile chopper arasında olabilir ya da chopperden sonra
 
Cvendish in hakuba haline göre karşılaştırdım hatırlarsan Robin dressrosa da Cavendishten korktuğu için sana neden güveneyim dyerek bırakmıyordu elleri ile tutmuştu ya hani ki adam bambaşka bir şeye dönüşüyor dellingere tek attı mesela
Hakuba haliyle bile Robinden kurtulamıyor adam. Üstelik Robin ciddi bi dövüş modunda bile değildi. Döver Cavendishi Robin.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık