Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O dövüşü okuyan biri Zoro'nun saldırılardan rahat ve kontrollü bir şekilde sıyrıldığını ve ortada bir denkliğin olmadığını görür. Ama gözlerde sıkıntı varsa başka tabi.

Silah meselesine de gelelim. Killer zaten normalde de orak benzeri bir silah kullanıyor. Kamazou ismiyle dolaşırken kullandığı silah normalde kullandığının daha büyüğü ve saplı olanı sadece. Sanki adam kılıç kullanıyordu da ateşli silaha geçti diye feryad edip saçmalamanın bir manası yok. Zoro bile belki hayatında ilk defa kullandığı bir dövüş aracını(orak) 3. kılıcı niyetine kullanabiliyorsa Killer'ın zaten benzer bir silah kullandığını düşünerek Kamazou sıfatıyla kullandığı silahı handikap olarak görmek de saçmalık ve bahane uydurmaktır. Ki Killer bu dövüş aracını, başkentte isminin duyulup ünlü olacağı süre kadar kullanıyor. Kısa bir süre de değil. Hatta ve hatta bu silahla isimli saldırı bile yapıyor herif. O yüzden başka saçma bahaneler bul :artiz::mincika:

____________________________________________________________

Zoro zaten Killer'ı görür görmez yeneceğini biliyor. Gyukimaru'ya, "bana 1 dakika ver" diyor. Gücünü seziyor çünkü. Arada o kadar fark var yani. Sen neyin kafasını yaşayarak zor yendi/anca yendi/Killer'a %1500 handikap vardı gibi değişik değişik bahaneler uydurmaya çalışıyorsun ?

Yeneceğini bildiğin biri için %100'ünü kullanır mısın ?

Mingo Law'da kullandı mı ?
Luffy Belami'de kullandı mı ?
Zoro Pica'da kullandı mı ?
Kaido Luffy'de kullandı mı ?

Zoro da Killer'ı yeneceğini bildiği için %100'ünü kullanma düşüncesi yoktu zaten baştan itibaren.
  • Zoro %100'ünü kullanmıyor.
  • Bir kılıcı yok.
  • Wano'ya geldiğinden beri zehirli gıdalar tüketiyor. Buna bağlı olarak bitkin ve aç.
  • Gyukimaru dövüşe müdahil oluyor.
Zoro'nun handikapları bunlar. Ki 3. Bir kişinin dövüşe müdahil olması bile başlı başına yeterli bir handikap zaten. Zira Gyuki olmasa Zoro o yarayı almayacak bile. Bunu görmemek için göz bozukluğu falan değil direkt kör olmak lazım :artiz:

Killer'ın handikapı neymiş ?
  • Silahı yokmuş. Adam saz çalarken piyano çalmaya başlamış sanki. Al len herifin silahı:

Çok mu farklı ? Öteki bahane..
  • Aklı yerinde değil! Baba akü yokkk!
Bu da başka saçma bir argüman. Toko'nun da dahil olduğu koskoca köy smile yemiş. Ama bu insanlar kim olduklarını biliyor. Anasını babasını, eşini dostunu tanıyor! Sadece duygularını kontrol edemeyip sürekli gülüyorlar. Killer'ın küçücük kız kadar aklı/iradesi yok mu ki kendini kaybetmiş ? Bu işin 1. boyutu. İkinci boyutu ise bu olayın gücünü düşürdüğü. Hadi düşmüştür de ne kadar düşmüştür ? BM kendini kaybedince gücü yerinde ? Zoro'yu hipnotize etseler gücü %50 düşecek mi ? Gerçeklik payı olsa bile mübalağa sınırlarını zorlayıp lanse edilen bir bahane bu; fazlası değil!

Killer'ın %100'ünde olduğunu hiçbir zaman savunmadım. Ama Killer'a handikap verecem diye saçma sapan bahaneler bulanları haklı bulup destekleyecek değilim. O dövüşte aslında kimin handikaplı olduğu kimin üstün taraf olduğu net bir şekilde görülüyor. Nasıl ki Luffy Ceasar'ı ve Hody'yi yenerken g4 kullanmadı bu da aynı hikaye. G3 Luffy'yi Ceasar karşısında gören der ki "yav adam Luffy'yi baya zorladı". Zoro'nun Luffy gibi bariz bir zorlanma sahnesi de yok. Ek olarak üstüne handikapları var! Velhasıl Zoro'nun da gerçek gücünü gördüğünüz zaman aynı şekilde yazdıklarınıza pişman olacaksınız. Üfürmeye devam edin :byee:
Hemen hemen tamamına +1. Zoro-Killer normal şartlarda karşılaşsa, Zoro yine ezerdi.

Hele de Zoro orağı almadan yenemezdi falan, akıllara zarar yorumlar valla. Killer orağı geri çekmekten aciz yahu. Zoro orağı alınca gücü mü katlandı sanıyorlar bilmiyorum ki.
 
Eee? Anada da daifunku perospero oven snack ayrılmadan önce de jinbei ve bege vardı. Yani zaten dengedeydi. Ayrıca snack yani 4. Komutan hala var ama rütbesi alındı. Gücü duruyor adamın.
Kaido'nun güçlü adamları daha fazla duruyor ne eesi yahu ? Jinbei ve Bege ihanet ediyor zaten.Ki onları bile katsan bir,Drake,Hawkins ikilisi var.Muhtemelen Apoo'da var.Net üstün Kaido'nun tayfa bu bariz.BM tarafında tatlı komutanları hariç Snack,Perospero,Oven,Daifuku var adam akıllı güçlü.Kaido'nun tayfada ise yıkımcılar+uçan altılı+3 nova var.4.yıkımcı olma olasılığı da çıktı şimdi.Baya eşitler gerçekten :D
 
Kaido'nun güçlü adamları daha fazla duruyor ne eesi yahu ? Jinbei ve Bege ihanet ediyor zaten.Ki onları bile katsan bir,Drake,Hawkins ikilisi var.Muhtemelen Apoo'da var.Net üstün Kaido'nun tayfa bu bariz.BM tarafında tatlı komutanları hariç Snack,Perospero,Oven,Daifuku var adam akıllı güçlü.Kaido'nun tayfada ise yıkımcılar+uçan altılı+3 nova var.4.yıkımcı olma olasılığı da çıktı şimdi.Baya eşitler gerçekten :D
Değil işte. Anada başka çocuklar da var. Amanda falan var. Seviyesini bilmiyoruz. Daha önce bunları listeleyip tartıştık forumda.
 
Şimdi ufak bir lastik çekip bırakınca can yakıyor. Acaba Luffynin kolu boyutunda bir lastik mangadaki kadar uzatılıp bırakılırsa o darbe ölümcül olabilir mi merak ettim :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık