Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakileri hemen hemen aynıdır wb ve shanksin. Üstelik shanks alttan vurmasına rağmen dünyanın en güçlü adamının bisentosunu tek kolla durduruyor. Fizik güç farkı çok çok azdır.
Öyle değil işte. Alttan üstten falan bunlar önemsiz şeyler. Mangaka bile bu tür hesaplar yapmıyor. Orada aynı konumda olan iki karakter var. Tek vuruşta Shanks'ın uçmasını çizemez mangaka. O tür birisi değil.

Farklı örnekler de verebilirim sana. Marco,Jozu gibi devasa buz kütlesini kaldırıp fırlatabilir mi? Fırlatamaz elbette. Yalnız hepimiz biliyoruz ki Marco>Jozu. Anlatabiliyor muyum ne demek istediğimi?
 
Ben Güncel Luffy > Usopp = BAA Luffy > Sanji > Zoro yaptım bile. Güzel oluyor.



Ha bi de çocuk robin = hancock (ödül durmadan önce ) shichilik verilen çok güçlü kadın denilen kadın anca çocuk kadar artirabilmis
Law 500k>Doffy 340k
Moriah 320k>Croco 81k
Aa bak sen şu ise. Law Doffy'e daha yeni esit olmusken Law >Doffy.
Aa Moriah çöpü >Croco
Ceaser'ın bir sözu var
"Shirorororo"
 
İlk cümle tamamen senin çıkarımın. Kaido'nun tayfasını kendi kanından oluşturmaması onları sayıca on kat daha az yapmıyor. Ki daha ne Queen, ne King işlenmemişken böyle çıkarımlar yapmak doğru değil.
En güçlü aile Mom denildi.Yani kuru kalabalık değiller hepsi mom kanından güçlü elemanlar.Kaido’nun çocukları mı var bu niye tamamen benim çıkarımım olsun ki daha önce de söylendi.Nitelikli adam az o yüzden smile meyvesi ticareti yapmış kaido.En güçlü tayfa değil canavar korsanları.Olmaya çalışıyorlar.Bireysel olarak yıkımcılar daha güçlü olmasına rağmen sayı büyük önem taşıyor toplamda.Diğer tayfalsrı bu yüzden aşamıyorlar aşmak için güçlü ordular lazım smile bu yüzden gerekli.Kaido bile o devasa gücüyle tek başına dalınca kaç kez yakalanmış.3 yıkımcıyla beraber çok aşırı güçlü de olsalar yine diğer tayfalarca yakalanırlar.Smoothie ile neredeyse 400 milyonluk farkı rakamlar güzel gözüksün millet şaşırsın diye vermedi yani Oda önce bunun ayrımına varılsın.Farklı geçerli bir neden bulunursa kabul ederiz ama yok sayılmasın yani.
 
Law 500k>Doffy 340k
Moriah 320k>Croco 81k
Aa bak sen şu ise. Law Doffy'e daha yeni esit olmusken Law >Doffy.
Aa Moriah çöpü >Croco
Ceaser'ın bir sözu var
"Shirorororo"
Yok. Onlar durdurulmuş hali. Onlar neyse de Robin'e shichilil verilirmis. Hancock 8 falan yaş Robin kadar güçlü iken shichi oluyor. Millet shichilere neden bu kadar zayıf diyor anlaşılıyor demek ki
 
Eğer bir argüman ortaya atılacaksa , o argüman evrensel olmalidir. Yani bir yerde tutarli olup bir yerde tutarsız olmamalı. Bir yer de o ise burda da o olmali bu degil.
 
En güçlü aile Mom denildi.Yani kuru kalabalık değiller hepsi mom kanından güçlü elemanlar.Kaido’nun çocukları mı var bu niye tamamen benim çıkarımım olsun ki daha önce de söylendi.Nitelikli adam az o yüzden smile meyvesi ticareti yapmış kaido.En güçlü tayfa değil canavar korsanları.Olmaya çalışıyorlar.Bireysel olarak yıkımcılar daha güçlü olmasına rağmen sayı büyük önem taşıyor toplamda.Diğer tayfalsrı bu yüzden aşamıyorlar aşmak için güçlü ordular lazım smile bu yüzden gerekli.Kaido bile o devasa gücüyle tek başına dalınca kaç kez yakalanmış.3 yıkımcıyla beraber çok aşırı güçlü de olsalar yine diğer tayfalarca yakalanırlar.Smoothie ile neredeyse 400 milyonluk farkı rakamlar güzel gözüksün millet şaşırsın diye vermedi yani Oda önce bunun ayrımına varılsın.Farklı bir neden bulunursa kabul ederiz ama yok sayılmasın yani.
Nitelikli eleman sıkıntısı Kaido'da varsa o zaman diğer Yonkou'lar mavi denize filan dönsün, ekin eksin. Emrinde dört supernova var, Wano gibi hükümetin bile aman dikkat dediği bir ülkenin hakimi. Nitelikli elemanı Big Mom'dan çok daha fazladır.

Ödül farkı ise. Ödül elbette bir çıkarım yapma şansı verir, ancak net bir söyleme hakkı vermez bana göre.
 
Yok. Onlar durdurulmuş hali. Onlar neyse de Robin'e shichilil verilirmis. Hancock 8 falan yaş Robin kadar güçlü iken shichi oluyor. Millet shichilere bu kadar zayıf diyor anlaşılıyor demek ki
Farkindayim, Law ornegini gec Croco ve Moria örneğine bak. Yine de tutarsız. :bilmem:
Moriah sence Croco'yu alır mı?
 
Güçten ziyade aktiflik konuşur ödülde. Kaido'nun tayfası en aktif tayfalardan birisi Teach ile birlikte. Sürekli güçlerini arttırıyorlar. Big Mom ise şeker filan derdinde. KK olmak istiyor ama bunun için de gözü kara diğer yonkolara dalacak birisi değil. Evlilik gibi yöntemlerle müttefik ediniyor. O kadar çocuk doğuran birisi için en akıllıca yöntem.

Kaido ise gitmiş Wano'ya dalmış. İçinde Fuji, Tsuru ve Sengoku olan gemiye dalıyor Jack. Dayağını yiyor ama cesaret ve özgüven ödül getirir. Katakuri ve Smoothie'nin kişiliklerine bakalım, bir de Jack'in Zou'da yaptıklarına, Queen'in sırf favori yiyeceğini yemediği için geldiği hale bakalım.

Shanks rahat adam. Taviz vermekten korkmaz. "Ahahahaha Kızıl Saç'a bak, korkmuş." laflarına güler geçer.
Teach garantici adam. Teach'in tayfadan kim olursa olsun Doflamingo'nun gemisine dalmazdı.
Big Mom keza öyle. Sadece Cracker ve ya Smoothie dalmazlardı o gemiye. Destekli gelirlerdi. O manyaklık bir tek Kaido tayfasında var.

Bartolomeo'nun Shanks'ın değil de Kaido'nun bayrağını yaktığını düşünsenize. :/
 
Eğer bir argüman ortaya atılacaksa , o argüman evrensel olmalidir. Yani bir yerde tutarli olup bir yerde tutarsız olmamalı. Nerde o burda o olmali bu degil.
Bilim yapmıyoruz burada arkadaşım. Kaldı ki bilim bile yapmış olsak öyle bir tanım söz konusu değil. Bu sebeple kalkıp ödül *kısmen güç unsurudur demenin yanlış bir tarafı yoktur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık