Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 945 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shogunun köpeğiyim diyor. Orochinin değil. Adam makama sadık. Shogunun kim olduğu önemli değil.
Tamam işte pek fark etmiyor yine aynı olaya çıkıyor. Shogun en üst mertebe ve yine altındakiler ondan güçsüz olacak diye bir şey yok.
Hiyori leş gibi bir karakter. Momonosuke gibi kusursuz bir karaktere böyle bir kardeş yakışmadı.
Hiyori cidden çok kötü ya:( yetmezmiş gibi bu bölüm bizimkilere ayak bağı da oluyor.
 
Okuduğunu bir anla önce de ondan sonra hararetlen :artiz: BM haki kullanmasın demiyoruz. Siz B, Queen'i hakisiz meyvesiz susuz sabunsuz döver iddiasını desteklediğiniz ya da ima ettiğiniz için hakisiz, meyvesiz BM Queen'den tokadı yer dedik.

Kadın ateşe, buluta, yıldırıma ruh verip hayvan gibi saldırı gücü katıyor kendine. Meyvesi kendine nasıl büyük bir avantaj sağlamıyor ? Git WCI tekrar oku ya da Bm'nin Prometheus-Zeus'u nasıl kullandığına bak. Kara düzen yorum yapma.
Linlin'in vücudu zaten doğuştan insan üstü. Daha küçük bir çocukken Dev tekledi bu kadın. Meyvesiz, Hakisiz, Prometheus'suz ve daha küçük bir çocukken bunları yapabilen Linlin Queen'i çok da rahat tekler.
Yanında ruhunu verdiği hiçbir yardımcısı yok. Zeus hâlâ Nami'de, Prometheus ortalarda yok. Bir tek Napoleon duruyor.
 
Ryuma kendi tekniği yoktu o vs'de. Ben Zoro ile sağlam bir kılıç ustası isterim. Ashura da olabilir de Kyoshiro bence en güçlüsü olabilie Wano halki olarak. Ben Denjiro diyorum Kyo için hâlâ.

Buz ile bir lakabi vardı sanırım. Brook gibi dondurma gibisinden bir kılıç tekniği olabilir. 2 kılıç Vista ve şimdi de Kyoshiro :p
Kendi tekniği önemli değil. Tekniklerin kapışmasını istiyorum sadece. Hem sınırları zorlayacak hemde gözlere bayram ettirecek bir dövüş. Mükemmel olurdu.
 
Ben demek istediğini anladım. BM meyvesiz de yonkou seviyesinde olurdu. Ama bu farklı bir şey. Karakter zaten o potansiyeli taşıyorsa yonkou olur. Bu, zamanında tartışılan şu konuya benziyor. "Garp meyve yeseydi Tanrı olurdu". Yok öyle bir şey. Karaktere biçilen seviye ne ise o karakter o seviyeye gelir. Meyveli/meyvesiz, hakili/hakisiz. Yani demem o ki Bm'nin meyvesiz de yonkou seviyesine gelebilecek bir karakter olması Bm'nin şu an meyve kullandığını ve meyvenin ona hatırı sayılır bir güç sağladığı gerçeğini değiştirmiyor. Biz Bm'yi değerlendirirken meyvesinden bağımsız olarak mı değerlendiriyoruz ? Hayır. Yani meyvesini çıkarsan da yonkou gücünde olur demek farklı bir şey meyvenin kendisine güç sağlaması farklı bir şey. Haki meselesi de aynı. BM, hakisiz 10 puanlık vuruş yapıyorsa hakili 20 yapar. Senin demene göre BM hakisiz de 20 puanlık vuruş yapar. Başka bir örnek vereyim. BM, Kaido'nun hakili olarak attığı bir yumruğu hakisiz atabilir mi ? Sana göre atabilir çünkü BM haki ve meyve olmasa da yonkou gücünde ? Öyle bir dünya yok ama.
Haki bir katkı sağlamıyor mu o zaman ? Dediğin buna geliyor. Hakiyi, gücü artıran bir unsur olarak değerlendirmemiz lazım. Yine senin demene göre BM haki de kullanmasa meyve de kullanmasa yonkou gücünde olduğu için bunları kullanması aslında gereksiz. BM, Shanks ya da Kaido'yla savaşırken hadi hakisiz savaşsın bakalım ne oluyor ? :rolleyes:
Bence Tombe'nin demek istediği ve benim de fikrimin bu yönde olduğu mevzu şu:
Şimdi Luffy meyve yemeseydi sadece hakiye eğilim gösterip şu an bulunduğu düzeyde olurdu. Ya da Garp meyve yeseydi o yönünü de geliştirmesi gerekeceği için hakisi şu anki halinde olmayacaktı.
Kaido, Teach ve Beyazbıyık'a baktığımızda bu adamlarda saldırı yeteneklerini arttıran meyveler var fakat Linlin meyvesi görülebildiği kadarıyla Yonko civarındaki karakterlere etkisi olmayacak düzeydeler. Buna rağmen Koca Ana yonko olmayı başarmış biri. Yani sadece hakisiyle buraya geldiğini düşünebiliriz.
Öteki mevzudaysa haklısın hakisiz(görünmez haki veya koka) Queen yener.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık