Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis hayatta ölmez daha yapacakları var.Mezarlıkta kapak resmi çizilse olabilirdi ama malesef Zoro için tehlike çanları çalıyor.Ölmese de sağlam zımbalanacak gibi hissediyorum.Mezara sokarlar belli tabuttan çıkar daha ölmedi diye :D
Ne olursa olsun artık. :D Tayfadan biraz daha ayrı duracaksa olsun o tarz bir şey. :D


Wano dışarıya kapalı ülke her şey olmuş olabilir... :S

Kaido falan varken girmemiştir de 25 sene önce falan gelmiş olabilir.
 
Law'ın peşinden gitmeyen Sanji, Toko için alana geliyor. Şimdi Law'a mı değer verilmiyor yoksa işini kendi halledebilir diye Law'a mı güveniyorlar? Ne dersin. :(
Gene mi spoiler?
Rahat bırakın yahu! :mincika:

:oops:

Ben hiç Sanji'nin Law ile gitmesini istememiştim zaten. Sanji ne yapacak yani? Tayfa Law'un, bu adamın kimin yardımına ihtiyacı var. Mesele yardım değil, mesele inanmak. Umursamak. Vs vs.
Sanji orada gıkını çıkarmadan Law ve Shinobu kavgası izlerken benim için olay bitti.
Ya beraber planları vardı Sanji ve Law'un, Nami ve Usopp kafasız ya da Nami, Usopp, Sanji karaktersiz, Law kafasızdı bu tiplerle ittifak olup yonkou'ya kafa tuttuğu için.
 
Böyle diyince Zou Arc aklıma geldi malum Law ile Zoro'nun yan yana çizilip aynı duyguları paylaşmasından dolayı denklik çıkarımı yapan arkadaşlar aklıma geliyor ne günlerdi :D Şimdi böyle bir sahne için denklik çıkarımı yapmalarını bekliyoruz.
Yalnız Zoro-Sanji çekişmsi serinin başından beri olan tayfa içi muhabbet. Hala da devam ediyor. Tayfa içinde belli kişiler arasında hep var olan dinamiklerden bir farkı yok. Diğeri ise bilmem kaçıncı bölümde bizim tayfayla beraber hareket etmeye başlamış biri. İlk defa Zoro'yla Law etkileşimi gördük Zou'da. İkisi de süpernova, denk görülmemeleri için bir sebep yok.
 
Bunun atılacağı bir konu var mı, bilmiyorum ama atayım şöyle.
Oda-Sensei, One Piece:Treasure Cruise beşinci yıl dönümünü anmak için Luffy ve Law çizmiş.
Law çok karizmatik görünüyor. :D

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık