Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 942: Hakumai Daimyosu Shimotsuki Yasu'ie

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha kaç sayfa önce ki şeyimi alıntıladın valla pes... Ana karakter torpili Hancock gibi biri aşık oluyor Luffy suratına bakmıyor yersen.. Zoronun bile bu arc dibi düştü iki cilveye :(
E Luffy zaten karizma adam Zoro kim ki onunla yarışsın :)
Ben yeni okudum mesajı kız ne yapayım atlayayım mı sayfalarca? :oops:
 
Olay sürekli farklı noktalara çekilmeye çalışılıyor.:D Adam değildir felan diyen olmadı. Haki konusunda Oda'nın eli serbest. Konsantre olma ya da odaklanma diye bir şey cikarttı, bu şekilde cevap verebiliyorsun. Ha bana göre de saçma ama yapacak bir şey yok. Demek ki geleceği görse bile o kadar odaklı değilmiş. Ahmaklık etmiş felan.

Şimdi tüm bu konular haricinde anlatılan bir sey var. Onda da eleştirilmesi normal. Ama Zoro izlemekten başka bir şey yapmadı bu da ortada sonuçta.

Müzayede evinde de herkes izliyordu. Luffy geldi içlerinde en kararlı olanları olarak doğrudan Kutsal Ejder'e yumruğu koydu. Bu tarz özellikle de bir arkadaşının zarar alacağını , aldığını gördüğü durumlarda Luffy durmuyor. Bu kadar basit.

Zoro'nun bahanesi kendisiyle birlikte bir çok şeyi daha da batirmamak için öyle yaptı da denilebilir.

Ben aslında birazcık da bu düşünceyle kendine hakim olduğunu düşünüyorum.

@Millennium Wizard
Kıza siper oluyor hacı. Emre yine sen yine alakasız örneklerin hacı ya.:D
Yine yanlış anlatıyorsun olayı. Aynı kutsal ejderi Zoro da kesiyordu? Araya Bonney girdi. Sonra bir kez daha Luffy’ye sen vurmasan ben kesecektim dedi. Luffy durmuyorda Zoro duruyor mu? Yani. Ama orada ki durum farklı. Zoro korkmadı ya da yetişip durup son sözlerini dinlemedi. Sen ama geldi ve bekledi diyorsub. Hayır geldiği anda sıkılıyor adama. Ben Luffy’e adam değil demiyorum ama senin pencerenden bakaxaksan. Arasında bağı olmadığı çöpe karşı ittifak yapıp söz verdiği adamı orada yalnız bırakmaması lazımdı bahsettiğim şey bu.
 
Zaten bende var olduğunu düşünüyorum. Mihawk eğitiminde Mihawk ögrenip ona ögretmiştir istedigi zaman kullanımını. Ama orda kullanması gerekirdi.

Eğer uyuyan bir güç ise orda H.haki patlaması yapmalıydı.
İşte böyle bakarsak bir sürü mantık hatası çıkıyor seride ki bir çok yerde. O yüzden bazı şeyleri senaryo gereği öyle olması gereekiyordu diye düşünmek lazım. Yoksa her şeyi mantıklı düşünceksek. Seri da adam kalmaz :D
 
Sana yakın düşünüyorum. Hatta Kyoshiro ile ilgili yazı yazmıştım bakmış mıydın?

http://www.korsanfan.com/konu/wano-kültürel-ve-mitolojik-referansları.7594/
Görmüştüm de okumamıştım. İyi oldu hatırlatman, hepsini okurum keyifle.

Kyoshiro'nun esin alınmış olabileceği tip, tanımlarıma benziyor. Zaten akla başka bir tipleme gelmiyor. Tilki suratı bile bu yönde düşündürüyor insanı.
umarım her şeyin sonunda hala ilgimi çekebilen bir karakter olur.
 
Olay Zoro'nun kesip kesmemesi değil. La bari bir şeyler yapmaya çalış. Kes kesme sıkıntı yok. Ama biz senden hareket görelim. Bak gülen insanları durdurmaya çalışıyor. Ama aynı şeyi Yasu'ya karşı yapamıyor ya da Oda yaptırtmıyor. Sıkıntı burada.
 
Luffy'ye Sanji'ye gelince karakterinden kişiliklerinden gömenler aynı mallıkları yeşil yapınca senaryo diyor vaaaaayyyyy beee!!!
Çıldıvıyovum.
 
Olay beklemek. Zoro'nun kurtarmaya yönelik hiçbir hareket yaptığını görmedik. Kurtarmaktan çok denemek. Luffy'nin yanında Tama'ya bir şey olmadı. Gördüğü an ya da farkettiği an doğrudan harekete geçti.

Yani söylenecek pek bir şey yok. Orada Yasu değilde Luffy olsa Zoro öyle duramazdı. Sonucu ne olursa olsun girerdi. Luffy'nin olayı bu anlarda kararsız kalmamak. Hızlıca önceliğini belirliyor. Bu gibi kurtarma konularında kararsız kaldığı pek yer hatırlamıyorum.

Yalan da yok. Zoro öyle bir gitti ki küçük çocuğun arkasından Zoro fanları coştu Zoro kurtaracak kesecek atacak diye. Sonuç bu. Ama eleştiren tek kişi RedTeroR. :D

@RedTeroR

Helal olsun sana.:D
Yine gereksiz bir genelleme. Yasu'yu kurtaracağını kimler iddia etti, yazsana bir şuraya? Ben h.haki olayını da, olayların karışmasını da Toko ve Hiyori'den dolayı bekledim. Hatta Yasu'nun ölmesini beklediğimi de yazdım. Yanlış hatırlamıyorsam, bizim tayfa da o fikirdeydi.

Ayrıca Zoro'nun idamı izlediği falan yok. Onlar vardığında idam edildi Yasu. Toko biraz öndeydi. Arkasından Hiyori, onun arkasından da Zoro vardı. Toko, engellere vardığında Yasu ölmüştü.

Luffy değil, feriştahı gelse bir şey yapamazdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık