Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marconun Luffyi oldurmene izin vermeyecem deyip Jinbei ve Luffyi Crocodile kurtariyorsa Marco nereye gitmiş oluyor? Kaçmak ile mi meşgul ? Luffyi kurtarma olayına giremedi mi? Kendisi söylemedi mi ayrıca Ace'in kardeşini korumaliyiz yoksa... herneyse.

Doğru düşünmüş aslında. Ben olsam ben de kacarim.
Sen demiyormuydun eze eze geçti bunları bende diyorumki savaşmadılar bile nasıl eze eze geçsin.
 
Yav sen amiral=yonkou diyorsun diye demiyorum. Lafa geldi mi bunları diyen çok diyorum. Mf'deki Beyazsakal zirve gücünün yarısında bile değildi. Nerden bulduysa ordan saldırır. Adamın oğlunu öldürmüşler ön arka mı düşünür ? :) Hee arkadan saldırabilir ama saldırıyı yiyen tarafın saldırıyı yeme sebebi olarak "arkadan saldırdı" bir bahane olamaz diyorum. Çünkü bu seride yonkou, amiral ve sağ kollar zirve güçtür.

Tayfayı biçtiği sahne derken ? Biçtiği Cruel hala hayattaydı. Marco hayatta, Vista hayattaydı. Neresini biçmiş ? Bir tayfanın karşısında dikilmek hepsinden güçlü olacağı hepsini yeneceği anlamına mı geliyor ? Sabo da Fujitora ve ekibini karşısına aldı, Fujitora'yla dövüştükten sonra g.tünden nefes alıyordu :) Akainu'nun Wb korsanları karşısında çizildiği sahnede Marco'dan başka ilk 3'e giren komutan yoktu. Cruel 10. Tümen komutanı yahu 10! :) Akainu karşısına alsa ne olur bu ekibi almasa ne olur ?

Sonuç olarak amiralleri küçümsemiyorum. Yonkoular karşısında küçümsüyor ve bazı sağ kollarla denk görüyorum. Arada fark var :)



Ciddi olduğunu biliyorum :(
Bak benim için problem değil. Isterse 50 kişi 1 amirale dalsinlar. Lakin Squardo diyorsan, kalbi tekledi diyorsan ben de bunu diyorum işte.

WB'nin bir tane öldürdüğü adam yok, Garp ve Sengoku Teachlerle savaşta Shankslere 3 amiral boşta. 3 yonko var adada. Senin mantık MF'de tek yonko yeter mantığı . Bildiğin 3 yonko işte.


Williama da dedim. Shutenmaru vs Jack olurken Zoro kılıcını Jackin sırtına saplarsa benim için One Piece aleminin en karaktersizi olur.
 
Kor-Amiral'ler vasıfsızın teki.(Garp ve Tsuru hariç) . Kor-Amiralleri güç dengesinde sıralamıyorum bile. 2 sag kol yavas gelsin.
Tamam işte sen sırala ya da sıralama.Adamı durdurmak için kor amiral çağırıyor koskoca amiral.Kizaru'nun imza saldırısına maruz kalıp dalga geçen biri Marco.Yanına bir sağ kol daha geldiğini düşün.Amirali rencide edici bir şekilde yener 2 sağ kol.
 
Bu 2si de saldırsa Wb tayfasınin W'su kalır mı acaba?
Ne alaka konumuz ile siz Wb'yi küçümsüyorsunuz yok arkadan gelmiş vurmuş diyonuz. Bizde adama nerdeyse tüm ordu saldırıyo ihanet ediliyor, kalp krizi geçiyor anca öyle hasar vurulabiliyor. Ama neymiş arkadan vurmuşmuş savaşın ortasında.
 
Ne alaka konumuz ile siz Wb'yi küçümsüyorsunuz yok arkadan gelmiş vurmuş diyonuz. Bizde adama nerdeyse tüm ordu saldırıyo ihanet ediliyor, kalp krizi geçiyor anca öyle hasar vurulabiliyor. Ama neymiş arkadan vurmuşmuş savaşın ortasında.
Tartışmanızdan bağımsız olarak yazdım, "Arkacılık" mevzusunu iddia eden ben değilim. Ben sizin mesajınızın "Tum denizciler" saldırdı kısmını elestirdim.
 
Tamam işte sen sırala ya da sıralama.Adamı durdurmak için kor amiral çağırıyor koskoca amiral.Kizaru'nun imza saldırısına maruz kalıp dalga geçen biri Marco.
Marco'nun meyvesinin yenilemesine karşı ne yapılması bekleniyor? Marco'nun meyvesi Marco'yu çokca ayağa tutan bir meyve. Her yenilemeye bir ışın atıyor yine ayağa kalkıp devam ediyor? Sen Kizaru'nun yerinde olsan full ışınlar mısin yoksa Kairosekili kelepce taktırıp ışınlar misın? Adam saniyesinde yenileniyor meyve sayesinde.
 
Seriye bakınca, haki, dayanıklılık, irade vs gibi güçlere en erken erişen hep Zoro olmuş, bak mesela Zoro kılıcını kaplıyor, Luffy'de gördük mü hiç, yok... Fark ortada.
Off yine mi ilk arc'larda kullanılan "istemsiz hakiler mi" Zoro nerde ilk haki'ye erişmiş.
Ya One Piece'de ilk İradeye erisen luffy.:D
Eğer bir görüşü küçümsüyor isem lütfen görüşünü küçümsediğim kisi,görüşünü küçümsediğim mesajimı yonetime bildirsin. Ondan ayrıca özür diliyorum.:)
...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık