Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Fanbook/Databook "Vivre Card"

İyi de kardeş, adam hükümete bi yerde şantaj yapıyor, bi yerde hükümet ve yonkou arası bağlantı sağlıyor, bi yerde de direk shichibukai olmuş, ne kendi ödülü ne de tayfasının ödülü elbette gücünü yansıtmayacak. Nasıl bi darbe bu bahsettiğin ben anlamadım.
Donma olayı olduğunu biliyorum.Donmadan önceki ödüller bile yüksek değil yani ondan bahsediyorum.Jack 1milyar diye Kata ile eşit güçte diyenler vardı sonuçta.
 
Zoro'nun bir alt liginde oldukları kesinleşmiş oldu. Oda istese 100 yapabilirdi ama 77...yani 99 da bırakmışlar.
Dofi'nin adamları bizim tayfadan çok geri olduğu o kadar belliydi ki... Çoğunu bizim ittifak yendi zaten. Düşün yani franky bile rakibini sadece güreşerek yendi jsıdkadl.
Pica desen adam fan servisten başka bir şey değildi. Zoro bir sonraki arc görünmeyecek bari fanlarını coşturayım sadece taş kestirsem sorun olmaz herhalde nasıl olsa her şeye coşuyorlar diye düşünmüştür.
 
Pika'yı diğer ikisinden ( Diamante ve Trebol'dan )ayrı bir yere koymadı. En azından koyması gerekirdi. Demek ki duruma göre bu üçü birbirini yenecek güçtedir. Bunlar aynı tayfanın elemanları üçünün de aynı ödüle sahip olması ile bir şey verilmeye çalışılıyor gibi hissettim.
O nasıl bir hissetme ya, Hasan krize koydun beni hahahahahahaha, Tamam Zoro en güçsüzlerini yendi :hhh:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık