Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok abartiyonuz bazı şeyleri. Tadında bırakmak lazım. Oda bazen saçma sapan şeyler yaptırıyor hikaye adına ama o kadar. Herkesin kafasında oluşmuş bir Zoro imajı var. Asıl olay da budur. Zevk almaya bakmak lazım seriden. Alamayan da okumaz zaten. Okumamalı...
Bazen? Seri başında bazendi. Artık bazen olmaktan çıktı.:(
 
Son düzenleme:
Ilginç olan ne ,en güçlü yonkou'nun ilk olarak inmesi.:(

Ne diyim. Teach gibi vasıfsız arkadan bıçaklayan adamlar mf de ölmesi gerekirken güzelim kaido'yu bu arc yedirtecek Oda.

Kaido Raftel Bossu olmalıydı. Hatta Kaido raftelde luffy öldürüp Kk olmalıydı.:alkis: Güç bakımından ve saygınlık bakımından hakeden o ne olsa. Oda nın torpilcisi Kk olacak ya ona yanarım.:artiz:
Kaido değil.Şu an Shanks daha sonra ise en güçlü Teach olacak.Hemde diğer yonkolara bence ciddi fark atarak olacak.
 
Tek kolu shanks<Mihawk naraları atan kişileri kızdıracak bir yorum.:ehe:

Kaido'dan güçlü olan kişi kim şuan?
Ödülü en yüksekmiş.Ve Oda Shanks için kk olmaya kişilik olarak en yakın kişi diyor.Ezici ve karşı konulamaz güce sahip olduğunu söylüyor.Bütün göstergeler onu gösteriyor.Şu sayı gördüğümüz bariyeri falan uykusunda yapıyordur bu adam.Luffy bu Kaido'ya işe yarar diyor gerisini sen düşün.

Shanks şu an seride atanamamış kk gibi birşey.Wb istese olurdu dendi.Shanks de biraz daha kasıp onun gibi olabilse o güce ulaşacaktı bence.Beyazsakal yaşarken güç olarak ondan hemen sonra geldiğini düşünüyorum.

Kaido ölmüyor olabilir ama bir vs içerisinde rakibi alt etme konusunda şu an en güçlü kişi en güçlü savaşçı diyelim Shanks olması gerek eldeki verilere göre.Teach henüz geçmedi kısa sürede sadece o geçebilir gibi gözüküyor Luffy dışında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık