Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka mısın ya :) arada siklet farkı falan yok. Senin mantığına göre, Rayleigh garpa da çizik atamaz, wbye de. Ama wbyi önüne gelen deldi geçti :) demek ki wb en güçlü haliyle shanksten bilgi alıp raftele gitse kk olacak ve artık kimse çizik atamayacak? Rafteli bulunca ne oluyor? Hakisi mi artıyor meyve mi uyanıyor :)

@Densetsu no Samurai @Mr.Bushido @Roronoa Zoro beyler :) ne diyo bu :D
Ray de-Zoro da kaptanlarına çok yakın güçte adamlar. Bunu inkar etmenin anlamı yok bence :D Kara Kral, Roger'a falan çizik bile atamayacak ise dükkanı kapatalım boşuna okumuşuz o zaman. Hayır Roger'a, God falan da denmiyor. Ama Sword God'a bile burada hala balon olabilir deniliyordu. Demek ki Ryuma=Zoro diye Ryuma'yı övüyoruz değilmiş olay. Roger=Luffy diye de Roger çizik bile almıyormuş. Olmuyor böyle arkadaşlar lütfen :D
 
Yalnız şu sahne aklıma geldi de; bu harbiden çok ilginç bir olay. Nami ve Chopper, Zoro'yu bu kadar tanımasına rağmen böyle korkması çok acayip. Bu şeytan olayı Zoro'nun ruhu ile alakalı kesin. Bu Aura olayı fena yerlere gidecek gibi.
 
Bu zamana kadar hangi sağ kolun kaptanını ezdiğini gördün de Ray, Roger'a bir şeyler yapabilecekmiş gibi emin konuşuyorsunuz hayret doğrusu.
Ezmekten bahsetmiyoruz ki. Konu çizik bile atamayacak olması. KK'lığın Yonkou'dan bir tık üstte olduğunu düşünüyorum. Arada çok bir fark yok. Amiral gücü civarındakilerin, herkese karşı şansı vardır. Dokunulmaz değildi herif sonuçta. WB'den başka diş geçirebilenler de vardı. Mesela Garp, belki de Sengoku. Bu seride dokunulmaz karakter yok. Hasar almıyor denilen, efsaneleştirilen bir çok karakter yeri gelecek dizleri üstüne düşünce kanayacak dizi (Bakınız: BM). Genç Ray'i çoğunluk Amiral seviyesi görüyor, hatta daha üstü. O seviyede bir karakterin çizik atamayacağı birinin var olduğunu düşünüyorsan serinin güç dengelerini yanlış anlamışsındır.
 
Aramızda daha Ray kim, Katakuri, King kim onun ayrımını yapamamış, her sağ kolu bir tutan insanlar var. Ee bu insanlar seri yorumlayıp güç sıralaması yaparsa ne olur ?

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık