Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jack ile kim dövüşür?

Sizce kim?


  • Kullanılan toplam oy
    270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Kaido'ya dalmadan önce amiral gücünde bir karakterle dövüşebilir. Zaten geçen arc sağ kolla dövüştü, bu arc da sağ kolla dövüşüceğini sanmam. Bu arcdan sonra Elbaf ve Raftel kalıyor. Ben bu arc da Zoro'nun King'i Sanji'nin ise Queen'i almasını abartı bulmuyorum çünkü bundan sonra bu tayfa yonkou tayfaları ile muhatap olacak.Luffy bu arc Amiral üstü seviye gelip kendisi de yonkoularla muhatap olacak.Bizim tayfanın da, rakiplerine uygun seviyeye gelmesi gerekir diye düşünüyorum.
Tamam sana da sorayim. Zoro 2. Adamı solo Sanji 3. Adamı solo alırken, Serinin ana karakteri olan adam solo kimi alacak? Grup Kaido mu? Pekihh
 
Law'ın öldürmesine gerek yok. Açtığı Oda içindeki her şey onun kontrolünde. Hawkins'in sahip olduğu tüm bebekler üzerinde hakimiyet kurabilir. Sen Vergo kesildikten sonra kendi kendine tekrar bütünleiştiğini falan zannediyorsun herhalde. Daha Law'ın karşısındaki kişinin organlarını almasını falan katmıyorum olaya. Ama buna karşılık Zoro eğer yenmek istiyorsa her seferinde Hawkins'ten can alması lazım. Ama tabi gözlemi zayıf Zoro'nun sürekli çivi yediğini göz önüne alırsak, anca Hawkins' sen güçlüymüşsün abi demesi kalır. :)
Genel tartışmaya gönder mesajı burası kirlenmesin.
 
Tamam Luffy solo kimi alır? Rakibi kim olacak yani? Kaido grup dalacak bu mu?
Işin coğunu luffy yapar yine güclenir ben öyle düşünüyorum ama illa bir power up alacaksa king olabilir. Yeterki zoro ve sanji geri planda kalmasın fazla. sanji jacki zoro queen alsın. Tatmin olurum bu arc.
 
Işin coğunu luffy yapar yine güclenir ben öyle düşünüyorum ama illa bir power up alacaksa king olabilir. Yeterki zoro ve sanji geri planda kalmasın fazla sanji jacki zoro queen alsın. Tatmin olurum bu arc.
Ya da Zoro yardım ile alacak.

Zoro + 9kın vs King
Sanji + 9kın vs Queen
Luffy + ittifak vs Kaido gayet tatmin eder beni

Solo bozar Luffynin karizmayi bu arc
 
Ben Jack'i alıp, Luffy ler ile birlikte Kaido'ya gireceğini düşünüyorum.
Öyle bir durum olabilir. Güzel de olur. Ama ne kadar ciddi bir girişim olur merakla bekliyoruz.
Baştan kurduğun denklem yanlış. Her şeyden geçtim seriye Ryuma dahil oldu hala kafalar değişmedi. Zoro seri sonu amiral olsaymış. Yetiş yaa Oda!!!
Doğrularımız çelişiyor sanırım. Ryuma'nın olayla bir alakası yok yalnız. Gelmiş geçmiş en güçlü kılıç ustası olmak gibi bir durum yok. Yaşayan en güçlü kılıç ustası olmak niyetinde Zoro. Ryuma>Mihawk ama Mihawk Deiku dimi?
Zaman atlaması olmadan seri bitecek muhtemelen. Pekala seri sonu amiral seviyesi hem hükumeti yıkmak için hem Zoro için yeterlidir.
 
Luffy'nin Yonkou Kaido Zoro'nun Yonkou'su Kingdir bu arc 1 v1 de kingi anca rüyasında görür Zoro
Öncelikle Zoro bu arc King ile dövüşürse alır ama sonra devam edemez. Zaten o yüzden Jack ve sonra Kaido'ya girer diyorum. Ama Luffy tek başına Kaido'yu alamaz. Zaten Kaido'ya cümbür cemaat girecekleri belli. He bence Luffy de Kaido dan önce şöyle güzel bir antrenman niyetine uçan 6'lı ların kaptanını falan gömer geçer.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık