Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Shiki ve Ryuuma'yı nereye koysam bilemedim.

Z non-canon diye biliyorum.

King, Weevil ve Queen için beklemedeyim, bir şeyler göstersinler ekleyeceğim onları da. Gerçi King eklenebilir, en az Katakuri level vardır. Ama netleşmesini bekliyorum.
İyi bakalım. Aynen. Tüm sağ kolları saniye düşünmeden yazabilirsin bence. Queen ve Weevil seni hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Güncelleyince haber et ;)
 
İyi bakalım. Aynen. Tüm sağ kolları saniye düşünmeden yazabilirsin bence. Queen ve Weevil seni hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Güncelleyin e haber et ;)
Ederim, sağ olasın. Shillew'i iki yıl öncesini baz alarak oraya koydum bu arada. Meyveli + güncel hali daha yüksekte olabilir.

Listeye gene baktim. Teach orda haketmedigi yerde gördüm yine üzüldüm . Shanks çok altta kaybolmuş yiğidim :(
Teach potansiyelli baba.
 
Demek ki Mihawk'ın denizcilerden kaçmasına sebep olacak bir yanı yok. Muhtemelen de korsan olmadığı ortaya çıkınca bu argümanlarınız çöp olacak.

+Kaido bile tek başına denizcilere dalıp yakalanmış. Shiki dalıp yakalanmış. Yonkou olmak tek başınaysan hiç bir şeye yetmiyor. 2 amirla gelir alır götürür seni. Anca bir tayfan olmalı ki ayakta durabilesin. Doğal olarak yonkou seviyesi bir adam da pek ala shicihbukai olmayı tercih edebilir. Rayleigh olmaz çünkü yakalansa idam. Shakky de yakalansa muhtemelen idam edilir. Ayrıca shichiliği de kabul etmeleri lazım. Mihawk korsan olsa da olmasa da yonkou seviyesi olsa da olmasa da shichibukailik yapması yerinde bir karardır. Böylece hem korsan hem denizci tehdidinden kendi korumaya almış oluyor. Üstüne maaş yemek yol ssk var. Serideki en kaymaklı mevkilerden birisi :D
Evet ve bunun için tek yapman gereken köpek olmayı kabul etmek. Mihawk da kabul etmiş. İstenildiği zaman o mevkiden çıkarılmak ile tehdit edilebilir.

Ama Mihawk takmıyor yav.:(
 
Evet ve bunun için tek yapman gereken köpek olmayı kabul etmek. Mihawk da kabul etmiş. İstenildiği zaman o mevkiden çıkarılmak ile tehdit edilebilir.

Ama Mihawk takmıyor yav.:(
Mihawkın köpeklik yapmıyor. Adam shanksin arkadaşı. İstese gider onla takılır. Bu bile işin içinde farklı bir şey olduğunu gösteriyor. Bunu anlamak zor olmasa gerek. Hiç arkadaşı olmasa tam tek tabanca olsa korktu ondan oldu diyeceğim ama öyle bir durum yok. İsterse shanks var. Ama adam belli ki korsanlıkla ilgilenmiyor. Ödül avcısı bile olabilir. İleride morarmamak için temkinli olun bence :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık