Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Forumda En Çok Ezildiğini Düşündüğünüz Karakter Hangisi?

Mihawk'ın tek düşmanı kılıç ustalarıdır karşısına olurda logia çıkarsa savaşmaz ,çünkü o sadece kılıç ustalarıylan savaşır , misal Monet geldi karşısına Mihawk hemen koşarak uzaklaşır yada bi yoklar kılıcı var mı diye.
Kılıcı olmayanın rakibi değildir o yüzden haki felan gereksiz ona olmasada olur niye çünkü o kılıç ustası ama Zoro 'a şart tabi Zoro herkesle savaşıyo.
 
Yazı çok eğlenceli olmuş, eline sağlık. Smoker, son olaylarla çok ezildi bana göre. 2 yıl aradan sonra ilk görünüşünde baya karizmaydı, gözlükler falan ama son olaylar iyi olmadı onun için. Mihawk'ı bildim bileli eziyor forum :D Oyum caribou sama ya. Buggy içinse birşey demiyorum, çok ezmiş arkadaş :(
 

Red-Kit

tam sanji diyecektim ki son mesajları görünce mihawk'a attım oyumu.olay mihawk olunca ya yerin dibine sokuluyor ya da çok abartılıyor
 
Sengokunun çıkmasını bekliyorsan işin var :D Adam son savaşta bile belki görünür.Zor ihtimal.


Biraz çekişme olur diyordum enel,sanji,usopp,zoro,mihawk falan ama mihawk mevzusu yakın zamanda bile sürekli tartışılıyor.Sanırım o yüzden diğerleri unutuldu Mihawk öne çıktı.

Yinede oyları silip süpürmedi başta dengeli gidiyordu.Neyse kimin ne olduğunu görmüş olduk böylece :D
Öyle deme MW. Seride sonunun ne olacağı bilinmeyen karakterlerden birisi Sengoku. Son savaşta yer alıcak mı? Taraf mı değiştirecek? Tamamen emeklilik kafası ile bizden geçti artık bea mı diyip köşesinde mi oturacak bilinmiyor ne olup ne olmayacağı?

Bir çok karakterin sonu belli. Luffy KK olacak ve %90 marine ve WG ile son bir savaş yapılacak...
Zoro, en iyi kılıç ustası olmak ile kalmıyayıp, ray-san seviyesine gelicek...
Sanji, amiralleri yenebilecek bir seviyeye gelecek ve all blue'yu bulacak falan bu liste uzar gider.
Coby amiral olucak ama eski ama yeniden kurulacak olan denizcilerde...
Smoker adalet anlayışı ile yeni filo amirali olucak...

Gibi bir çok düşünce/fikir ve teori ortaya atılabilir ama sengoku tam bir gizem :D. O yüzden onu görmek için okuyorum seriyi yoksa olucak şeyler belli yani :cool:

Sen yine iyisin. Geçenlerde Al Capone Bege'nin forumdaki tek fanı çıkıp isyan etti ona ne diyelim :( Herif toplasam 3 kez gördü 15 yıllık seride Fan'ı olduğu adamı :( Bence en çok ezilen Capone :hhh:
Bu olaydan hiç haberim yoktu :D.
 
Konu mükemmel olmuş. Okurken yüzümde gülümseme eksik olmadı, ellerine sağlık. :good:
Konuyu dün okumuştum, Mihawk diye düşünmüştüm ama an itibariyle oyumu Ace'ye vermiş bulunmaktayım. Verilen oylarında etkisi oldu.
Ace ve bir de aynı tayfada ki Marco bu ikisi baya baya yeriliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık