Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Zoro, Tüm Kek Adası Arkı'nda Olsaydı, Kimi/Kimleri Alabilirdi?

Tatlı komutanlarını kesemez, en basiti Kıraker, Zoro olayı anlayana kadar teklenirdi .s kılıcı var diye her şeyi kesecek diye bir şey yok. Kataya ise hiç girmiyorum mağlum Luffy bile zorlama bir şekilde aldı o dövüşü Smoti ise tam bilmediğimiz için bir şey diyemem ama kullandığı meyve Zoroya ters tıpkı Enies Lobbyde ki pas meyvesi kullanan adam gibi .s

Ben gene Amende dedim sen gene Tamago demişsin. :D
Amande daha mı güçlüydü, bunların hangisi ne kadar güçlü belli değil. Jinbei gibi adamı mı varmış diyorlardı başta sonra Kata falan çıktı. :D
 
Big Mom düşmeyeceği için mangaka biraz pasif tutardı zaten. Birini alacaksa, düğün ilk gösterildiğinde canavar olarak tanıtılan kişilerden birilerini alırdı belki.
 
Bu nasıl bir Zoro nefreti dir arkadaş:D Zoro olsaydı yıkardı ortalığı bu bellş olduğu halde, Nami böyle bir şaf ettiği halde, Zoro için denilenlere bak hahahah.
 
Ormanda kaybolur ve hiçbir aksiyona girmez, karşısına çıkan Bobbin altı bir eziği artistik hareketle kesip tam kaçış anında tayfaya katılırdı. Üstüne bir de nereye kayboldunuz hep başımızı belaya sokuyorsunuz diye fırça atardı.
Öyle deme. Üstündeki gömleği çıkarıp ağaç homileri bir güzel keser, odun yapardı.
 
Bu nasıl bir Zoro nefreti dir arkadaş:D Zoro olsaydı yıkardı ortalığı bu bellş olduğu halde, Nami böyle bir şaf ettiği halde, Zoro için denilenlere bak hahahah.
Zoronun olduğu diğer arclara bakın Zoro mu yıkmış ortalığı? Herkesin kendi rakibi oluyor sonuçta .s Zoro gidip ayrıca arc bossunu indirmiyor yani .s Mam arc ı zaten vs atma arc ı değildi Luffy nin bir nevi seviyesini ölçme ve karakter tanıtım arc ı gibi bir şey oldu. Zoro olsa tutupda Oda vs yaptırmazdı.
 
Adalardan birinde kaybolurdu ve dönüşte tesadüfen gemiye rastlar Jinbe'nin BM'yi durdurma hareketini yapardı. Bunu üzerine forum çalkalanır Zoro yonko 1. adam ayarı derdi ve arcın beleşten kahramanı olurdu.:alkis: 3 4 sene Luffy Zoro tartışması yapılırdı. :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık