Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

Yakında çıkacak olan Databook'un kapağı ve 30. cilt kapağı, tek bir resmin ayrı parçalarıydı. Birleştirilmiş versiyonu mevcut, aşağıya bırakıyorum.

 
gençler kesinlikle narutodan sonra okuyun toriko'yu :oleyo2:
madaranın madaralığından sonra çok iyi geldi :D gezegenlere üşenmedim baktım adam konuşturmuş değişik çizim konusundaki çılgınığını. Jupiter'in çevresindeki halkalara takıntılı galiba :D acacia nın dünyadan çıkmadığını duymuş olduk.
joa froze nin kızıymış. Gittiği yol öyle bir yol ki benden başka hisseden yok ondan tek geldim diyor. Artık nasıl bir seviye gerekiyorsa demek ki.
mavi nitroları da gördük. Tam arc boss'u gibi duruyorlar. Mevcut arc için değillerdir ama herhalde çünkü daha buranchinin evi falan derken toplu olarak saga'nın son bossları falan çıkmalı kanımca.
Derken bizimkilere döndük. Bataklıkta çok oyalanıp sıkmadı bizi sevindim. buranchinin ayağıyla bitirdik bölümü.

Reiper gelsin size daha güzel bir açıklama yazark ark, rutin falan nitroların oradaki muhabbeti de öğreniriz ben birşey anlamadım-konuşmalardan çok resimlere bakarak geçtim :D-
 
Masadaki Nitrolardan biri eksikti ve muhtemelen Hava'yı yakalamak için 8.bölgeye yol aldı ve bizimkilerle çatışacak.Acaba Sebzegöğünde gördüğümüz nitro olabilir mi?Belki bizimkilerle savaşmak yerine ihtilal çıkarmayı düşünür ve bizimkilere destek olur :fool: Uumen'nin bahsettiği yolu görebilen biri daha var orada, Komatsu'nun arkadaşı Ume-chan!Hatta yanlışım yoksa Joa'dan daha fazla yol gördü orada, elemanlarda yiyecek şansı gani gani...
@darkspeed; halkalar Jüpiter'in değil Satürn'ün çevresinde var.Asıl ilgimi çeken ortadan ikiye ayrılmış, çekirdeği etrafında elektriklenme olan gezegen oldu.Isırık izi gibi şeyler de vardı ya da bana öyle geldi ya hut güneşi yiyen canavar değil de gezegeni yiyen canavar olabilir.Buradan o gezegenlere seyahat yapılsa müthiş olur, yıldız geçidi gibi :fool:
 
animesi hikayeyi nerede bıraktı? mangası devam eden başka bir seri daha mı oldu bu? zaten türkçe altyazı yok, indirecek yer yok. yok da yok. çok sinirleniyorum Toriko görünce
 
Zeus un bahsettiği olay buymuş demekki.
Ayrıca uumen daha fazla yol gördü gibime geldi benim. Büyük ihtimalle pişirme savaşlarında bu üç öğrenci savaşacak adam hepsini ayrı bir tarafa koydu. Neo/bishi/ugo.

Birde Joa yı nitro sanıyorduk ama insan çıktı. Öz kızı olduğunu sanmıyorum Frohze nin yinede. O mezarın çürümesi falan olayından dolayı
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık