Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923: İmparator Kaido, Luffy'ye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaidou nun sopası haki emiyor sanırım Luffy nin hakiyi emdi o yüzden g4 te tek yedi gibi geldi. Darbe kaynaklı değilde hakisi bitmiş gibi duruyor çünkü. Bu arada spoiler da Luffy le herkes dalga geçiyordu ama hiçte ezilmemiş hatta kaidou nun karizması düştü gözümde özel yetenekli sopa kullanıyor diye. Bu arada ejder formu çöp onu anladık İnsan formu daha güçlü kaidou nun. Ejder formu geniş saldırı, korkutmak ve keşif için sanırım.
 
Hımm tamam. O etkileme işi benim görüşüm. Law menfaat ilişkisi açısından düşünmüş olabilir. İmpel Down'daki Croco'yu kodesten çıkarma olayı gibi düşün. Ordan çıkmalarında Croco'nun yardımı olur diye çıkardılar adamı. Benzer şey burda gerçekleşebilir. Nurdan kurtulmak istiyorsan birbirimize yardım etmeliyiz gibi :bilmem:
Ben de Kid&Luffy düşündüm işte.
 
Luffy neden Tama'yla ilgilenmedi? Öğrenince yanına koşar diye bekliyordum ben.
Koka basmadıysa, Kaido'nun G4'ten hasar almaması çok aşırı olmuş ya. Luffy ne yapacak da bu durum değişecek, merak ediyorum.
Zoro hala ortalarda yok.
 
@Roo Japonlarda küsüratli rakam verme yok herhalde.Hani bizde var ya küsüratli rakam ver ki yalan olduğu anlaşılmasın diye.Japonlarda yok muhtemelen.Law da sallamış yüzde 30 diye.
 
Luffy' nin h.hakisini geliştirip bir şekilde Kaido' nun ruhunu yumruklamayı öğrenmesi lazım, zira kokasız vücuduna çentik atamadı. Hayvan adam. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık