Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaya anlaya bunu mu anladın ? Ek olarak sorumun cevabı bu değil. Dediğim süre içinde alabilir mi alamaz mı ? :)
Kaido'yu gördükten sonra alabilir dedim açıkçası. Amirallerin k.hakisinin Kaido'dan kötü olduğunu söyleyebilir misin bana? Hayır. Kaido Luffy'ye vurabiliyorsa amiral de vurabilir. (Aynı ortam ve şartlarda olduğunu düşünme şartıyla tabi)
 
Ama ufak bir düzeltme yapayım. Luffy deli gibi vurmuş lakin Kaido'ya zerre işlememiş. Amirallerde durum farklı olurdu illaki. En azından şunu söyleyeyim. Aynı şekilde Akainu'dan falan saldırı yesin yine aynı şey olurdu. Hatta ölürdü Luffy. Magma şakaya gelmez. Amirallerin yıkıcı saldırı güçlerini küçümseme derim.

Ben zaten Kaido ile amiralleri bir tutmuyorum ama 2 amirali hoplatma düşüncene katılmam imkansız şu durumda.
 
Sağ kollar amirallere denk değilse bile yüksek zorlukla yenilecek tipler. Saatler sürer yenilmeleri. Luffy sağ kol seviyesindeyken düştüğü duruma bakın. Kaido baya farklı bi seviyede çıktı.

Fujitora g3’le sürüklenecek biri değil tabi. Adam armament veya meyve kullanmıyordu. Kaidou da insan formunda değilken gear 3’le yere yapıştı.

Ama nasıl kaidou kalkıp gear 4’e tek attıysa fujitora da meyveyi kullandığı an gear 3’ü okyanusa uçurdu. Fuji’nin beklemediği anlarda yediği saldırılara bakıp amiral ezmek mantıksız bence.

Kaidou 2 amiral alsa şaşırmam ama luffy’e yaptığı gibi tek atamaz amirallere. Luffy hem öfkeyle hem aceleyle saldırdı. Yorulunca muhtemelen sıyrılmaya hali kalmadı ve tek yedi. O anki psikolojisinden dolayı kenbunshoku kullanamamış da olabilir. Amiraller bu adama karşı daha dikkatli olurlar.
 
Buldum sağol ve yakaladığım şey mangada da varmış. Fakat tahmin ettiğin şey boş çıkıyor sanırım.

Şimdi Ace,Sabo,Luffy olayında ilk önce çizilen 2 sake kabıydı aslında 3 tane vardı fakat 3. sake kabının sadece gölgesi çizilmişti.

Burada da aynı olayın farklı bir versiyonu olduğunu düşünmüştüm ama Roger'ın arkası bir üst panelde boş olarak çizilmiş. Sayfanın sağ tarafında Roger'ın arkasına düşen bölgede bir sake kabı vardı alt panelde. Roger'ın tam arkasında bile değil bayağı bir uzağında yani koluyla yetişemeyeceği seviyede. Bu kime ait olabilir diye düşünmüştüm ki sanırım öylesine çizilmiş...

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık