Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 922: Canavar Korsanları Genel Valisi Kaido

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 168 72.7%
  • Orta

    Kullanılan: 51 22.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 12 5.2%

  • Kullanılan toplam oy
    231
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
göküyüzü adasından atlayıp yerde dev bir çukur açan ve sadece baş ağrısı çeken biri tek yumrukta inmez ODA bey bir kılıf uydurursa onu bilmem
 
Vallaha ben Shuntenmaru'nun gücüne şaşırmıyorum.

Samuraylar güçlü lafının altı dolması gerek.

Wano efsanesi Ryumaa, inanılmaz uçuk güce sahip bir adamdı büyük ihtimalle.
Zamanında dünyanın en güçlüsü unvanını taşımış Ryuma. Wano şampiyon çıkarmış yani. Bir daha çıkarabilir. Yiğidin harman olduğu yer sonuçta.
 
Benim için Kaidoya yumruk vurması yeterli olmuş ve tatmin etmiştir.İsterse Kaido için sinek ısırığı olsun her babayiğidin harcı değil Luffynin yaptığı.Luffy hep boyle diyebilirsiniz evet haklısınız ama yumruğu yiyen bu defa bambaşka bir güçte ve direkt Luffy'e bilenmiş durumda.
 
Bütün zaafların seninkini bulması da sana normal geliyordur değil mi, sana Luffy ile ilgili normal gelmeyen bir şey var mı :hhh:
Luffy ve tayfasının hikayesi bu biz bilmiyoruz ki Kaido ve Linlinin hikayelerini sadece Luffyemi denk geldi Kaidonun sarhoş hali veya sadece Linlinmi açken denk geldi?Kaidonun gosterilen sahneleri iki elin toplamı yok ve adam genelde sarhoş değişken bir ruh halinde.Luffy deçoğu zaman umursamaz kendi deyimi ile işini şansa bırakmayı sever buda bir zaaf değilmidir?Karasakalın da bir noktada zayıflığı korkak ve geri donus yapan halleri Beyazsakalın aile takıntısı bana gore bir zaaftır.Ki bunlar korsansa ve en ustekilerse hersey beklenebilir tabi bu benim fikrim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık