O saç rengi ne yaŞu videoyu izledikten sonra serinin en iyi b.hakisine sahip olan ismin saf yumruklarla dövüşen adamlar olması gerekiyor olduğunu düşünmeye başladım.
Kaido herhalde b.hakide zirve olacak gibi duruyor.


O saç rengi ne yaŞu videoyu izledikten sonra serinin en iyi b.hakisine sahip olan ismin saf yumruklarla dövüşen adamlar olması gerekiyor olduğunu düşünmeye başladım.
Kaido herhalde b.hakide zirve olacak gibi duruyor.
Baya iyi dövdü. Luffy ellerine üflüyor.O saç rengi ne yaSiyah yap,dövmeleri de siyah yap mis gibi.Ama kata güzel dövmüş sektire sektire
![]()
Ya bu animede neler neler çizildiChopper savunmadan fazlasını yapacak galiba animede. Filler bir kapışma çizerlerse Ana ile Şopar için hiç şaşırmam. BB'nin WB'ye yumruk attığını eklemişlerdi mesela.
Hey allam.
Şu yukardakine söyle, bakmıyor animesine, seri elden gidiyor be.Dünyanın sonu geldi derler ya... Op'un sonu geldi harbi; belli![]()
Her opening'te alakasız dövüşler oluyor da bu kadarı çok fazla![]()
Oda'nın karaktersizliği bu. Para ya da başka bir şey için; ben bilmem... Serinin içine edilmesine müsaade ediyor. Bu konuda nefretim büyük kendisine. Rahat 1 seneden fazla oldu; izlemiyorum anime. Neyse..Şu yukardakine söyle, bakmıyor animesine, seri elden gidiyor be.
O değil de Chopper parmaklarıyla pıçak karşılar olmuş, Cjopper vs Mihawk açmanın zamanı gelmedi mi sence de :/
Ben onu görmedim hadi yaYa bu animede neler neler çizildiNami Cracker ile vs attı yakın dövüş falan hey gidi ahahah
Openingde Sanji Kizaru ile dövüş ama normalde... olanları söylemeye dilim varmıyor.
Off para geyiği. Adam daha çok kazanmak istese animeye yüklenerek uluslararası izleyicisini katlar ve mangaya daha çok insan yönelir, mobilden çat diye satın alıverirler mis gibi para kasarsın. Para için animeye önem vermiyor geyiği çok yavan.Oda'nın karaktersizliği bu. Para ya da başka bir şey için; ben bilmem... Serinin içine edilmesine müsaade ediyor. Bu konuda nefretim büyük kendisine. Rahat 1 seneden fazla oldu; izlemiyorum anime. Neyse..
Choppi kendini aşt zaten canım. Önce BM'nin yumruğunu şimdi de kılıcını karşılamış baksana. Yonkou olma yolunda Luffy'ye geçti![]()
:/Ben onu görmedim hadi ya![]()
2:29 ve sonrası güzelmiş. Toei bu işi biliyor. xdOP animesine dayanıklı olmayanlar bakmasın, herkesin iradesi yetmez.
Para ya da başka birşey dedim. Ne için olursa olsun benim çizdiğimiz serinin animesi böyle ..oktan olamaz. Kendi serime hakaret sayarım böylesi bir animeyi. Oda ne düşünür bilmem. Umurumda da değil ama benim düşüncem bu şekilde.Off para geyiği. Adam daha çok kazanmak istese animeye yüklenerek uluslararası izleyicisini katlar ve mangaya daha çok insan yönelir, mobilden çat diye satın alıverirler mis gibi para kasarsın. Para için animeye önem vermiyor geyiği çok yavan.
:/