Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Bu siteyi açınca kapatılamayan ve sayfayı komple kapatan reklamlar çıkıyor bende bazen. Bi yarım saat önce HxH okuyayım dedim gene aynı problemi yaşadım, şimdi senin linkine tıkladım reklamsız açtı. Bu sitenin böyle problemleri var. Hiç sevmiyorum bu siteyi.
Yapacak bir şey yok o konuda. Ad block falan kullanmıyorsan kullanıp girmeyi dene hiçbir sıkıntı yaşamadım ben.
Hiç olmazsa farklı tarayıcılardan dene.

Olmazsa şu siteden dene;
http://www.manga-tr.com/manga-hunter-x-hunter.html
Yalnız 2. attığım site güncel değil haberin olsun fakat 20-30 bölüm vardır.
 
Yeni bölümün spoilerı çıkmış ama henüz Japonca. İngilizce çevirisi yapılmamış. Kacho, ikiz kız kardeşini korumak uğruna kendini öldürmüş diyorlar. Ayrıca Kacho'nun nen hayvanı şekilsiz bir solucan falan yazıyorlar. Anlamadım ama nen hayvanının yeteneği kendini ikizlerin ölü şekline sokabiliyor da deniyor. Kralık ritüelinden kaçmanın cezası da ölüm imiş. Spoilerlar karmakarışık. Düzgün çıkarsa buraya atarım.
 
Yalnız efsane bölümdü ya. Bu şerefsiz adam 10 üzerinden 20'lik performans ortaya koyuyor. Bir de şu hiastuslar olmasa iyidi.
 
Son bolumu anlayan var mi ? Kacho yu ne öldurdu tam olarak ? Anlayamadim bir turlu
Ritüelden kaçmanın cezası ölümmüş. Bunlar kaçmaya çalıştılar. Kacho, son anda ikiz kardeşini tünelin içine atıp kurtardı. Nitekim kendisi öldü. Kacho'nun nen yaratığının adı "Sensiz Olmaz". Kısaca ikizlerden biri ölürse onun şekline bürünüp yaşayan ikize destek olacaktı. Kacho'nun kendisi ölünce Kacho'ya döndü. (Kacho, ikinci bir yaşam elde etmedi. Direkt öldü ve kendisinden bir klon oluşturuldu. Dolayısıyla Kacho, veraset savaşını kaybetti.)

Salak gibi kaçmakla uğraşmayıp savaşsalardı tüm bu veraset savaşının sonunda ikisi birlikte galip çıkabilirdi bu nen beast sayesinde. Yine de kızın ölümü üzdü.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık