Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 919: Oden Kalesi'nin Yıkıntıları

Bölüm Nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 111 58.1%
  • İyi

    Kullanılan: 45 23.6%
  • Orta

    Kullanılan: 17 8.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 9 4.7%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 9 4.7%

  • Kullanılan toplam oy
    191
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne alaka anlamadım birisi zamanı ileri sarıyor öbürü dokunup ışınlıyor ?
Kuma nın yeteneği dokunduğu nesneyi canının istediği bir "yere" göndermek...
Oden in yeteneği dokunduğu nesneyi canının istediği bir "zaman" dilimine göndermek ....(Bunu karşılığında büyük ihtimal aynı ope ope meyvesi gibi canını veriyor olmalı )

Diyeceksiniz ki Oden nereden biliyordu 20 yıl sonrasını ... ben burada Odanın Avengersin son filminde Doktor Strangenin yeteneğinden esinlendiğini düşünüyorum. Filmde Doktor strange olası geleceğin binlerce ihtimalini saniyeler içinde görmüştü.

Oden geleceği bir nevi görebiliyordu peki neden olacaklara önlem almadı.Yeteneğinin kısıtlaması olabilir yada elinde Kaidoya karşı koyacak güç yoktur.Zaten yoktu gerçi. Roger ölmeseydi buna izin vermezdi muhtemelen.
 
Yalnız yine sırf hikayenin yararına absürt saçma sapan bir şeytan meyvesi gücü etrafında gelişen olaylar ve yine çok güzel kurgusal derinlik ve gizem. Birine desen hikayemde şöyle bir güç var, ne saçma bir şeydir acaba diye düşünürsün. Ama ortaya çıkanlara bak :D Hikaye konusunda bu adamın eline su döken biri olur mu acaba? Biraz da hafif Memento usulü tersten gelmeleri güzel yapıyor işi, gizemi de o katıyor. Bunu doğru dürüst yapabilmek de yine ustalık, ben çıldırırdım o kadar olay örgüsü ve karakterin arasında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık