Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 919 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence böyle meyve yeteneklerinde genelde kullanıcı ya bayıldığında ya da öldüğünde kalkıyor genelde yetenek. Genel olarak şafağı getirmek ve Kaido ölümsüzlüğü gibi şeylere odaklanacak olursak olay Kaido'da bitiyor gibi gözüküyor. Ne bileyim bir takım şartlanmalar var sanki Kaido'yu indirmek için. Atıyorum sadece 9 samuray onu indirebilir tarzı. Ya da ne bileyim zaman paradoksunun ortadan kalkması için Kaido ve dolaylı yoldan Wano üzerindeki lanetin kalkması için Kaido'nun indirilmesi gerek tarzı. Biraz HxH gibi oldu ama benim aklıma bunlar geldi açıkçası...
Dur daha Naruto yine fena bitmedi, bu onu da aratacak. :D
Naruto'nun sıkıntısı Kaguya ve Siyah Zetsu idi bana göre. Ki zaten çoğu kişi Nardo vs Susky'i bekliyordu ama OP çok sıkıntılı bir konuya girdi. Başarabilirse ne ala ama yapamaz ise çekeceği var :D
 
Yaa bence bu zaman olayına oda hiç girmez. Bizimkileri kandırmak için ya da sembolik mi denir bizimkilere gönderme yapmış.
 
Zamanda yolculuk konusunu herkes sevmiş olsa gerek
İlk defa; yok zoro döver yok sanji döver muhabbeti yapmadılar
Gelelim bugün okudukarımıza.
Kaido sorayla Kinemon, Raizou, Momonosuleyi arayıp durdu. Hepsine ayrı ilgi gösterdi. Sadece Momo üstünde durmadı. Raizou için koca mink ordusunu devirdi. Zamanda yolculuğu bana kalırsa tek kişi gerçekleştiremiyor. Bir kaç kişi birleşince ortaya çıkıyor. Tıpkı Minatonun ışınlanma jutsusunu 3 ayrı joninin birleşerek Tsunadeyi ışınlaması gibi. Arkadaki diğer mezarları olanlarda buraya ışınlandı gibiler. Ama momonun annesi ve babası öldüğünden geri dönemiyorlar o yüzden kaçıştılar hepsi dış dünyada saklandılar.
 
Oda en başından beri serinin nasıl biteceğini bildiğini söylüyordu sonuç olarak bu zaman atlaması muhabbetini en başından beri tasarlamış oluyor yani. Bu bölümle birlikte ortaya çıkarıyorsa serinin sonlarına yaklaşıyoruz gerçekten de.
Bir de zaman atlaması yapabilecek bir şey meyve olabilir belki ama ben böylesine bir gücün şimdiye kadar işlenmemiş olan antik silah Uranus dolayısıyla yapıldığını düşünüyorum. Mitolojide zamana hükmeden Uranüs değil onun oğlu Kronos’tur aslında ama Uranüs antik silahının böyle bir gücü olabileceği ihtimali mantıklı geldi bana.
Ek olarak boş yüzyıl muhabbetine zorlarsak D. klanı boş yüzyıldaki katliamdan sağ kurtulabilen yegane kişiler olabilir, zamanda atlama gücünü kullanabilmeleri sayesinde. Hepsinin anahtarının da wano arcı olduğunu düşünüyorum. Seride ipler çözülecek. Yanlış hatırlamıyorsam Ponegliphleri de Wanolular yapmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık