Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstemiyor, istese KK olur:p. Şu laf söylenebilecek tek adam var la seride, bak tek. Mangada da geçti. Beyazsakal. Herkes yıllardır istiyor, kimse de tık yok. Şimdi Shanks da istemiyor falan filan da denir. İşte isteği, motivasyonu olmayanın gücü de o kadar olur işte. Shanks ve Mihawk en üst seviyenin alt adamları bildiğin.
 
O adamlar birebir dövüşe girmek zorundalardı çünkü sorumlulukları var.Kuzan örneğin koca denizci tümenini Wb topluca yok etmek istediğinde araya girmek zorundayım diyor.Akainu yine karargah yüzünden ayak koyuyor bu adamlar bunları yapmak zorunda aktif görevdeler rütbeleri var.Lordlar öyle değil gel savaşa destek ol istediğin gibi dövüş serbestsin demişler hiyerarşi yok.Zaten bunlar direk hükümete bağlı denizci birliklerinden emir almıyorlar.

Ünvan yüzünden Mihawk niye fark ölçsün saçma kılıç ustası ünvanı yetenek göstergesi güç değil.Amiraller çok uzağında görmüyorlar ama fark olduğunu da biliyorlar.Hah işte Mihawk'ın olayı da bu kendini çok uzağında görmüyor ama arada bir fark olduğunu da biliyor.Amiraller merak etmiyor görev peşinde bu adam ise merak ediyor en güçlü saldırısını yolluyor.Tıpkı Kizaru magatama yolladığındaki gibi.Aslında Kizaru'da farkı görmüş oldu ama niyeti o değildi sadece.

Sen benim amiralden zayıfsa neden saldırsın ki derken demek istediğimi anlamamışsın.Bence bir tekrar oku ondan sonra devam edelim.
Yahu amiralden zayıfsa neden saldırsın diyorsun. Mihawk nereye biliyor aradaki farkı? Mihawk daha dünyanın en güçlü adamının tayfasındaki kılıç ustasıyla ilk kez karşılaşıyor, sen diyorsun ki aradaki farkı çok biliyor falan. Artık niyet okumaya da başladık.

Gelelim amiral konusuna. Madem Mihawk amiral seviyesinde mangaka bunu hissettirirdi diyorum ben. Bir Mihawk'a ayrılan savaşlara bak, bir de amirallere ayrılan savaşlara. Sanki Mf'de amirallere 8-10 sayfalık(bölümlük) savaşlar mı çizildi. Akainu hariç diğer adamların Wb ile dövüşleri çok kısaydı. Ama sonuçta amiral bir yonko karşısında çizildi. Mangaka istese Mihawk'ı kıytırık kılıç ustaları yerine bir sayfalık dahi olsa Wb ile çizemez miydi?

Olayı Lordlar, amiraller diye ayırmaya gerek yok. Hepsi o savaşa geldi ve az buçuk savaştılar. Bak Lordlardan hiçbiri sağ kol ve üstü elemanlar ile eşleşmedi mesela. Ne Mihawk, ne Dof, ne Hancock vs.
 
Son düzenleme:
Bir iki sayfa önce yazdığım yazıda belirttiğim gibi bence Amirallerin Gözlem Hakisi en azından Katakuri seviyesinde

Şu sahnede Sakazuki'nin yaptığı şey ile Katakuri'nin Arc boyunca yaptığı şey arasında bir fark yok. Her ikisi de Gözlem Hakisi sayesinde saldırıyı savuşturuyor.

Görüldüğü üzere aynı olayı Kuzan da yapıyor.
Güzel örnekler ama en iyisini katmamışşın. :sapkali:
WB Akainu'ya yaptığı gibi Kizaru'ya da arkadan yılanmışçasına saldırır ama Kizaru saldırıyı hem atlatır hem de lazeri salıverir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık