Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    466
Üstü kapalı ateş bacağın açıklaması belli işte. Sanji'nin üstünde deney yapmışlar ama deney başarısız olmuş.
Ama kardeşlerinde böyle yetenek yok.Üstüne zoro da ''şeytani'' saldırı yapıyor.Luffy de bu tip saldırı yok ama D den devil dersin.Jimbei geldiğinde otomatik 4.olacak karakter artık şanşi.Aldığı kıyafet falan kurtarmaz.Monster trio bitti ne yazık ki.
 
Sanji herşeyiyle Luffy'ye vurduğunu söylüyor WCI'da. Ne koka, ne bloklama hiç savunma yapmayan ve Cracker dövüşünden yeni çıkmış Luffy'ye yapabildiği ortada. Adam geri kalktı hemen. Saldırı gücü çok sınırlı. Zoro'nun Ashura'yı tahmin edebiliyor musunuz? Adam en temel ve eski saldırısıyla Pica'yı doğradı. Saldırının çapı belli. Bunun dışında bıçakla evi yardı. Arkasında güç olmadan sadece teknikle olacak şey değil o. Zoro Sanji'yi katlamış durumda. Sanji'nin ödül de Suitli haline gitti zaten. Arcta birşey başardığından değil. Ayrıca şu douriki muhabbeti de ayrı komik birader. Luffy tam 4000 douriki diyelim Lucci'ye denk, Zoro'nun zürafayı yenme zorluğu aynı mı? Değil. Sanji'nin rakibi zaten iki sene sonra ortada yok. Çöp bir karakterdi CP-0'da yer bulamamıştır bile.
 
Bilmem. Kesin bir şey diyemem. O kadar derinlere de inmeye niyetim yok açıkçası. Dorikilerin paylaşıldığı bir yorumu Kaku meyve yemeden ölçülmüştü diye alıntıladığın için mangada bahsi geçen bu muhabbeti belirtmek istedim. Mangada özellikle şeytan meyvesi güçlerinin hesaba katılmadığı belirtiliyorsa boşa değildir diye düşünüyorum. Sonuçta bu adamla meyveyi yemeden önce dövüşseler, fiziksel güç konusunda dezavantajlı olacak olan taraf Kaku olurdu. Her zoanın fiziksel güç konusundaki katkısı aynı olacak diye bir şey yok elbette ama, zürafa zoanını yiyerek fiziksel güç açığını kapattığını düşünüyorum. Bu yüzden bence, Oda’nın aralarına koyduğu sembolik güç farkı meyve sonrasında da değişmemiştir.
E Dourikiye ne zeka katılmıyor, taktiksel beceri katılmıyor, meyve gücü veya meyvede ustalaşma katılmıyor. Desene kötü bir kıstas güç kıyası için...
 
E Dourikiye ne zeka katılmıyor, taktiksel beceri katılmıyor, meyve gücü veya meyvede ustalaşma katılmıyor. Desene kötü bir kıstas güç kıyası için...
Evet, bu dediğin ikisi için de geçerli. Sonuçta Dragon Ball’daki güç radarı değil bu elbette. Zaten bu yüzden “sembolik güç farkı” diye bir ifade kullandım.
 

Üye silindi 1004

Seri sonu muhtemel güç seviyelerine bakarak bir kıyas yapmak istiyorum.

Seri sonu Luffy: Korsanlar Kralı
Seri sonu Zoro: Yonkou
Seri sonu Sanji: Amiral

Beyazsakal'ın ölüsü bile Akainu'ya iki atıyorsa; Sağlam Zoro Sanji'yi ciddiye bile almaz.
Zoro, Yonkou seviyesine çıkamaz önce bu konuda anlaşmak lazım. Zoro en fazla amiral indirir. Sanji güneş batıdan doğsa bile amiral alamaz. Sanji en en fazla amiral tutabilir. Koskoca Kata, psikopatın en önde bayrak sallayanı Dof bile amiral alamıyor affedersiniz Sanji kim amiral almak kim?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık