Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Zoro vs. Doflamingo (Dayanıklılık Karşılaştırılması)

Kim daha dayanıklı?


  • Kullanılan toplam oy
    172
Abi şaka gibi ya milyon kez kıyaslanan dayanıklılık denmesine rağmen hala anlamayan yada okumayan arkadaşlar var forumun açılan konulara sadece başlık olarak baktığını da görmüş olduk :mincika:
 
Zoronun dayanıklılığının oldukça yüksek olduğunu düşünmekle birlikte doflamingoyla karşılaştırmanın manasız olduğunu sanıyorum.Zoronun kingkong gun dan sağlam çıkacağını sanmam.Doflamingo saldırıdan sonra kim bilir ne kadar süre kendinden geçse de adam ne uzuv kaybetti , ne yüzünün şekli değişti (kalıcı olarak tabii ki ; burun kırılması , yüz ezilmesi vs.) hatta gemide çoktan kendine geldiğini ve Tsuruyla konuşuşunu gördük.Adam turp gibiydi.
 
Ya iyi ki TB da ayakta durdu Zoro sama yoksa diyecek bir şeyiniz yok. Çünkü Kuma nın verdiği acıya dayandı o kadar . Anket bildiğin hakaret ya.. :artiz:
 
Evet biraz yüzeysel okumuşum ama farkeden birşey yok yinede hala aynı fikirdeyim. Farklı kulvar demek illa güç konusunda değil aynı zamanda dayanıklılık için de olabilir. Zoro'nun karşılaştıgı rakipler hep ikinci adam (arada birinci adamlarla muhabbeti olsa da genellikle bu böyle) bu adamın dayanıklılıgını, dof gibi as karakterlerin karşılaştıkları rakiplerden aldıkları yaralarla bir tutuyorsanız ne ala diyecek birşey yok o zaman.
O ikinci adamlarla karşılaşıyor dediğin zoronun yediği darbelere ne kadar dayanaklı olduğuna git bak tekrar mangadan animeden tekrar gel istersen adam ryuma ile kapışıyor geliyor oz ile kapışıyor yetmiyor kuma ile kapışıyor oda yetmiyor gidiyor kaptanının bayıldığı hasarı kendisi alıyor yine ölmüyor bidaha seyret istersen.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık