Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Big Mom'dan önce Cracker'i yenmesi lazım Mihawk'ın. Sonra da zaten Bobbin geliyor. Cracker neyse de Bobbin'i yenemez.

@killz0ne

Sen ne diyorsun? Sence yenebilir mi Mihawk Bobbin'i?
 
Şöylesine devasa bir saldırıdan çizik dahi almadan çıkan birisine Mihawk nasıl zarar verecek acaba? Hadi Mihawk'ı da geçtim başka birisi nasıl zarar verecek? Kadın bildiğin zarar görmüyor. Sırf Mihawk>Bigmom demek için Bigmom'a en zayıf yonkou demeler, sürekli ezmeler falan...
Öncelikle, konunun bununla hiçbir ilgisi yok. Bir aksilik olmazsa Bb final boss. Ana'dan güçlü olacaktır. Shanks haki babası, Ana'dan güçlü olacaktır. Kaido zaten belli. O yüzden Ana en güçsüz yonkou :good::sapkali:

Neyse... Attığın sahne Ana'nın dayanıklılığına bir örnek eyvallah da bu seride haki konuşur. Mihawk dediğimiz adamda da silahlanmanın babası olduğu için o koca yıldırım kütlesinin yapamadığını yapıverir işte :)
 
Valla hala bu adamın güç muhabbetimi dönüyor.Bölüm çıkmıyınca Mihawk bir Zoro iki bu adamların güç konuları tartışılıyor ve fikir birliği olmuyor.Bu adam kimisine göre younku kimisine göre tayfası olsaydı korsanlar kralı olurdu.Benim görüşümde Mihawk amiral dengidir ama amirali yenebilirmi biraz emin değilim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık