Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Bölüm baya iyiydi.


İshida kısmından bahsedecek olursak adam amacını açık açık söylüyor derdim seni oyalamaktı diye.Hashcwalth ise herşeyi gördüğünü yenileceklerini söylüyor.Ama bu gördüklerini kendisi gördüğünde değiştirilebilirmiş.Fakat bombayı patlatıyor.Asıl sahibi Yhwach için öyle değil.

Anladığım kadarıyla önceden söylediği gördüğüm herşey gücüm karşısında etkisiz kalır kısmından bahsediyor.İchibei'ye bunu söylemişti ve onun tekniğinin dizelerini neredeyse ondan önce söylemişti. :)
Geleceği değiştirebilecek olan kısmı tamamen engelleyebiliyor olması mümkün.Yani hem görüyor hemde bütün değişiklikleri kritik yer ve zaman müdahaleleriyle durdurabiliyor.Gördüğü gelecek bu şekilde aynen gerçek oluyor.İchibei'nin nerede öleceğini bilmişti örneğin.

Bunun dışında Haschwalth'In lafının bir an şöyle olduğunu da düşündüm.Aslında böyle daha güzel olur.Hem geleceği görüp hemde gördüğü geleceği gerçeğe çevirme gücüne sahip olması.Sonuçta adamın gücü her şeye kadir anlamında.


Tabii bomba form ile İchigo sahne alıyor.Daha önce mugetsu eğitiminde iç dünyasında siyah ve beyaz nasıl bir olduysa şimdi de asıl bedeninde bunu yapabilmeyi başardı.Ulquiorra dövüşüne benzer olacak ama güç seviyesi nasıl olacak orası belirsiz.Bilinçli kontrol edebilmek cidden büyük avantaj.Zaraki bunun yüzünden ne yaptığını bilmez haldeydi.

Saç uzamadıysa denildiği gibi form eksik demektir ama Ulquiorra dövüşündeki formu da zaten tamamlanmamış bir formdu.O yüzden uzun olması da tam anlamına gelmiyor.Bunu yine mugetsu eğitimindeki iç dünya kısmında öğreniyoruz.İchigo korkmuş olduğu için dönüşüm yarıda kalıyor.


Yalnız mangaka Haschwalth aracılığıyla kendisi dövüşün sonuna dair spoiler vermiş oldu.İchigo şu formuna rağmen yenilecek.Bunu değiştirmek bence şu an için mümkün olmayacak.Gelecekte ne görüldüyse aynen gerçekleşecek.Sonra tekrar kalkar yada gider dövüşür orası ayrı.Zaten Yhwach çok rahat tavırlara sahip.Koltuğuna kurulmuş dövüşürken biraz hareketlendi ama yine çok rahat.Kazanacağından emin.

Bende şu esnada bir sürpriz beklemiyorum ama eğer bir sürpriz olursa da bu Orihime sayesinde olur.Tanrının alanına müdahale eden yeteneğini geleceğin değiştirilmesinde kullanabilir.O şekildeyken Yhwach bile değişmeyeceğinin garantisini veremeyebilir.Ancak ben bunu galibiyet olarak değil ama ölümden kurtarma olarak kullanacağını düşünüyorum.Muhtemelen ichigo gelecekte ölüyor ama Orihime onu yeteneğiyle yine kurtaracak.
 

AhGou

Gerçekten çok etkileyici bir bölümdü.Bir sonraki bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum.Animesi çıksın artık!
 
Oha Gran Rey Cero çaktı ya la. Getsugadan başka bir saldırı cidden garip oldu. Reiatsu taşıyor elemandan. Bach'ın kılıcı tutmalar bir şekiller falan.
 

Yami

Bu serinin çizimlerine bayılan tek ben olamam herhal. Adam gerçekten sanat eseri çiziyor. Saldırılar bile efsane çizimler lan.
Bayılıyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık