Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Saçma Spoiler ve Teoriler

-Inu, Neko'nun mekana aniden dalar ve Neko'ya derhal gitmeleri gerektiğini söyler
-Neko şaşırınca da Inu, "Dragon çağırıyor" der
Bu tutar, çok da güzel olur.

Fon müziği ile birlikte okuyunuz.
Tayfa Sanji'yi kurtarmaya gitmez. Sanji istemese de zorla evlenip Big Mom'ın adamı olur.
Luffy'ler Wano'ya, Elbaf'a sonra da Kaido'ya gider ve onu indirirler. Luffy artık Yonkou olmuştur.

Sanji, tayfanın her arcı sonrasında gazeteleri okurken gösterilir. Gazeteleri okuduktan sonra sigarasını yakar ve uzaklara bakar.

Luffy'ler 1-2 macera daha yaşar. Sanji de kendi hayatına devam eder. 1 çocuk sahibi olur. Annesi için ailesine katlanır. Eğer ters bir şey yaparsa annesinin öldürüleceğini biliyordur. Eşini de zamanla sevmiştir. Onların canına da değer veriyordur. Bir aile babası olmuştur ama içinde hep bir şeyler ukte olarak kalmıştır. Macerayı özlemiştir. Arkadaşlarını da özlemiştir.

Luffy'ler bu sefer Big Mom'ı hedef alır. Her hafta düzenli olarak yapılan Çay Partisi basılır. Luffy Big Mom'a doğru koşarken birisi onu durdurur. Sanji'dir bu kişi.
Luffy ve Sanji karşı karşıya gelir.
Sanji: Hasır şapkalı Luffy! Kaptanımıza dokunamazsın! Buna izin veremem.
Luffy: Biliyorum izin vermezsin Vinsmoke Sanji! Biliyorum...

Kapışmaya belli bir süre devam ederler. Luffy avantajı ele geçirip son darbeyi vuracakken bir yavrucak babaaaa babaaa diye koşarak, Sanji'nin önüne geçer.
Luffy bu durum karşısında şaşırır. Tayfasıyla göz göze gelir ve burada işimiz bitti geri çekiliyoruz der.
Tayfa yavaşça ayrılırken Sanji'nin yanına eşi ve annesi de gelir. Yaralanmış Sanji'ye sarılırlar.

Tayfa son bir kez Sanji'ye bakar. Bu 1-2 saniyelik bakışta, iki taraf da birbirlerini son kez göreceğinin farkındadır.
Thousand Sunny adadan ayrılır ve gözden yavaş yavaş kaybolmaya başlar. Sanji ise mutfağa doğru yol alıp kaptanı için tatlı hazırlamaya gidiyordur. Oğlu da Sanji'nin peşinden gelmiştir. Sanji evladına;
-Vinsmoke Zoro, evladım seni seviyorum.
Der ve birbirlerine sarılırlar.

-1-2 ay sonra-
Luffy ve tayfası Korsanlar Kralı olmak için en büyük rakibi Teach ile dövüşürken aniden denizcilerin baskını ile feci şekilde katledilerek öldürülmüştür. İbret olsun diye Marine HQ'nun önüne sergilenmek üzere asılmışlardır.

-Ertesi gün-
Sanji ailesiyle mutlu mesut her zamanki kahvaltılarından birini yapmaktadır. Kahvaltısını bitirir. Sofrada gazete okumaya karar verir.
Hanımından günün gazetesini ister. Gazeteyi aldığı gibi sigarasını ağzından düşürmesi bir olur.
5-10 saniyelik şokun ardından tekrar bir sigara yakıp ailesine hava almaya çıkacağını söyler.

Evlerinin bulunduğu yerdeki sahil kenarına gelir. Üstündeki zengin işi kıyafetlerini çıkarır. Yavaş yavaş derinlere doğru ilerlemeye başlar. Ayakları yerden kesilir ve yüzmeye başlar. Sahilden uzaklaştıkça özgürleştiğini farkeder. İstediği hayata doğru yol aldığını hisseder.

Bu mutlulukla birlikte daha da denizin açıklarına gider. Sigarasından son bir fırt çeker ve kendini dalgalara bırakır.

Dalgalar onu Baratei'ye, Arlong Park'a, Alabasta'ya, Skypie'ye, Enies Lobby'ye götürür. Yaşadığı her macerayı baştan yaşar.
Dressrosa, Zou ve Big Mom'ın adası derken tayfa ile yaşadığı maceranın sonuna gelmiştir. Gözünü açtığında denizin derinliklerinde olduğunu farkeder. Gözlerinde mutluluk gözyaşlarıyla birlikte gözlerini tekrar kapatır.

Gözlerini kapattığında Luffy, Nami, Zoro, Usopp, Franky, Robin ve Brook'u görür. Kendisini beklemektedirler. Sanji! Sanji! Diye ona seslenmektedirler.
Sanji de arkadaşlarına hemen cevap verir;
-Geliyorum dostlarım geliyorum... Yarım kaldığımız yerden hep birlikte maceramıza devam edeceğiz...
Eline sağlık, ağlattın :agla:
 

Charles Vane

Sanji okama kral ya da kraliçesi olacak doğru tabiri bulamadım İvan ın halefi olacak işte :at:
 
Dragon aynaya bakicak ve diycek ki yillardir bir cacik olmadi böyle geldi böyle gider ben alaskada çiftliğe yerleşip koyun bakicam der
Zoro Lanetli Kılıcın etkisine kapilir ve namiyi öldürür luffyde zoroyu durdurmak için zoroyu öldürür sonra sanji olayi yanliş anlar namiyi de luffy öldürdü zanneder ve luffye dalar Sonuç Beni öldürmeye çalişirken kendi öldü kader olaraktan
 
Sanji'nin babası oldukça gaddar ve kalpsiz birisidir. Oğullarının da o şekilde olmasını istemektedir. Ancak Sanji iyi kalpli bir çocuktur ve ne yaparsa yapsın ona acımasızlık duygusunu aşılayamamıştır. Bunun sorumlusunu Sanji'nin annesinin ona fazla ilgi göstermesi ve ana kuzusu gibi yetiştirmesi olarak görür ve annesini Sanji'den ayırır ve ona kaba davranır. Sanji bu durumun sebebi olarak kendisini suçlar ve aileden bir şekilde kaçarsa annesinin rahat edeceğini düşünür, bir şekilde denize açılır. Artık Sanji hiçbir kadına zarar vermeyeceğine yemin etmiştir.Denizde bir tekne Sanji'yi bulur, Sanji mürettabata annesinin ona öğrettiği yemeklerden yapar ve bu yemekler çok beğenilir ve sonra Zeff ile karşılaşır.
 
Dellinger jack'in cocugu veya kucuk kardesi
Aylar öncesinden saçma bi konu açmıştım. O konuda one piece'de destekleyebildiğiniz herhangi bir yaklaşıma göre karakterleri akraba olarak tahmin edin diye. Kendi tahminimde Bartolomeo Jack'ın oğlu.
İkisininde gözleri aynı Jack çenelik takıyor çünkü Bartolomeo ile aynı ağız ve diş yapısına sahip dedim.
Bartolomeo'yuda Zou'ya kadar getirip Fil'in yukarısına çıkartmamasının nedenlerinden biriside bu olabilir diyede ilerledim. Şimdi Jack'ın çenesini ve ağız yapısın gördük aynı Bartolomeo. Son sayıdada nerede kaldınız gelin ve beni bu lanet yerden çıkarın diyor. Bartolomeo gelip çıkartırsa şaşırmam doğrusu :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık