Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987: Sadık Uşaklar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro Killer'i tek atarak yendi ve bırak Enma'yı Shusui'yi bile kullanmadan yendi. Yani Killer bir komutan yada bir uçan altılı üyesiyle karşılaşırsa bu da demektir ki Zoro Enma'dan önce çoktan Komutan seviyesiydi. Bu konuda anlaşabiliriz sanırım. Killer< Enma'sız Zoro.
Bu yorumdan sonra "*Kamazo " yazan olacaktır diye tahmin ediyorum. O yüzden şimdiden vereceğim cevabı yazacağım... Kamazo < Shusui'siz, iki vs bir dövüşen ve ancak karpuz gibi yarıldıktan sonra ciddileşen salak Zoro.
Valla istediği kadar Kamazo teklesin kendisinin de orada ne duruma düştüğü belli ayrıca aklı fikri yerinde mi değil mi belli olmayan adam bu Kamazo üstelik psikolojik olarak çökük olmanın ne kadar etkiliği olduğunu son 2 bölümdür görüyoruz Kaido'dan o yüzden o maçı veri olarak bile alamıyorum ne Zoro ne de Killer için Zoro dediğin adam daha serinin başında 1 ay açlığa dayanmak için esaret altına giriyor ve 9-10 gün dayanıyor la 2.5 yıldır hiç mi artmadı bu adamın dayanıklılığı orak sonrası bayılıyor 2 karın efekti yersen diye :D Killer desen (kamazo) daha Zoro'yu tanımıyor o karşılaşmada Zorojuro diyor Zoro'ya :D :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık