Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Attack on Titan

Manganın sonu hakkında


  • Kullanılan toplam oy
    112
Çok güzel bir bölümdü. Erenin sonu nasıl olacak merak ediyorum. Annie'nin dönmeside beni sevindirdi. Tüm dünyadaki eldialıların tepkisini görmek çok tatmin ediciydi. Umarım kimse ereni durduramaz da manga dünyasında farklı bir şeyler görürüz...
 
İnşallah eren reiz içinizden geçer. Gabide ölsün küçücük boyuyla ereni indirirse yani mangaka batırmış olur gözümde.
 

Üye silindi 1004

Gabi var ya bu serideki en delikanlı, en şerefli ve en büyük asker.

Levi hikaye. Eren hikaye. Mikasa hikaye. Erwin hikaye.

Gabi resmen Eren'in sahip olmadığı akla sahip. Kız zaten ufacık yaştan beri üst düzey asker. Mareşal olacak kızsın sen Gabi.

Eren'in antisi bu kız. Eren daha burnunu karıştırıp sümük yerken bu kızcağız asker üstü askerdi. Eren'le aynı travmaları yaşadı hemen hemen. Fakat aslanlar gibi kapışmaya devam ediyor. Hatalarından ders çıkartıyor. Gerçek ve hakiki tek Eldian, Gabidir. Eren "titan aaaaaaaa" diye hüngür hüngür ağlarken, Gabi titana kafa atıyor. Eren'in akıl edemeyeceği bir şeyi akıl etti. Anca yok etsin Eren kekosu.
 
İyisin iyi.



Connie tekrar IQ seviyesinin tek haneli olduğunu kanıtladı.

Gabi'nin karakter gelişimi fazla hızlı olmuş gibi geldi, bilmiyorum tam tatmin etmedi beni.
 

Üye silindi 1004

İnsanlar açlıktan ölürken yediği etleri de unutmasınlar. Ah ulan Titan gücü Gabi'de olsa Sasha'yı geri bile getirebilirdi. Şerefsiz Eren'i öldürmesi tek temennim...
Eren öyle aciz bir yaratık ki Gabi'nin saç modelini bile çaldı. Kız insanlığa gereken reseti atacak çok net. Eren'in düşünemediği şeyi saniyeler içerisinde düşündü. Titan'a tek attı reis. Sasha ezik bir komedi unsuruydu... Sasha ailesini koruyamazdı fakat Gabi onun ailesini bile aslanlar gibi korudu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık