Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Seride En Çok Hayal Kırıklığına Uğradığınız An

Sizce hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    259

Üye silindi 1004

Ray neden şerefsiz değildir!!

1- Gayrimeşru da herkes kendi seçimini kendi yapar. Korsanlık olabilecek en illegal şeylerden birisi. Ace kendi seçimini kendi yapmıştır. Kendi seçimi ve kendi hataları yüzünden yakalanmıştır. Asıl Beyazsakal'ın Ace'i kurtarmaya çalışması karaktersizliktir. Ace'e saygı duymadığı anlamına gelir.

2- Shanks neden karışmadı Ace'in kurtarılmasına? Beyazsakal karışma dese "kaptanımın oğlu seni ilgilendirmez" bile deme lüksüne sahipti. Fakat neden demedi? Çünkü Ace'in korsan olmasına ve korsanlığına saygı duydu. Shanks nasıl Luffy'e hiç karışmıyor ve hiçbir şekilde destek olmuyor. Çünkü Shanks gerçek bir korsan. Ray gerçek bir korsan. Roger gerçek bir korsandı. Karasakal gerçek gerçek bir korsan.

3- Beyazsakal korsan değildir balondur. İstediğiniz kadar aileden girin yer yok böyle bir şeye. Suç dünyasında herkesin bir ağırlığı vardır. Ace'i kurtarmaya çalışarak Beyazsakal ona hakaret etmiştir. Luffy, Beyazsakal ne bileyim Law filan bunlar korsan değildir, denizci olamadığı için mecbur korsan olmuş saçma tiplerdir.

4- Ace onun ismine ve onun hayatına saygı duyan birisi idama karışmazdı. Roger'ın idamına kimse karıştı mı? Karışamazsın. Bu işi adabı budur. Luffy ve Beyazsakal korsan değil.

Garp neden şerefsiz değildir!! Neden şerefsizdir!!

1- Luffy ve Ace'i kurtarmaması sonuna kadar doğrudur kendisi bir denizcidir.

2- Luffy ve Ace kendileri karar vermiştir ve olanlar yalnız onları bağlar.

3- Garp onları kurtarsaydı asıl o zaman şerefsiz olurdu.

4- Garp'ı şerefsiz yapan Coby'i korumamasıdır. Coby doğru yoldan gitmeyi tercih etmiştir, her zaman doğru olan için çaba göstermiştir. Doğru olan için ölmeyi göze almıştır. Fakat Ace ve Luffy için böyle bir durum söz konusu değil.
 
Teach mevzusu hep tartışıldı fakat emrinde ki o kadar adama rağmen çift meyveye rağmen tek başına reisten çekinmesini anlarım ama direkt ‘abiniz geliyor kaçın’ gibi kaçması hayalkırıklığıdır.
 

Üye silindi 1004

Teach mevzusu hep tartışıldı fakat emrinde ki o kadar adama rağmen çift meyveye rağmen tek başına reisten çekinmesini anlarım ama direkt ‘abiniz geliyor kaçın’ gibi kaçması hayalkırıklığıdır.
Onca zorlukla kurduğu tayfanın yarısını öldürecekti Akainu. O kadar emek boşa gidecekti. Dövüşmeye gerek yoksa neden uğraşsın.
 
Pek çok hayal kırıklığı yaşadım ama en üzeni Baltigo'nun karasakal korsanları tarafından yerle bir edilmesi ve devrimcilerin tüymeleriydi. 10 yıllarca bekledikten sonra devrimciler hakkında duyduğumuz ilk aksiyonun bu olmaması gerekiyordu.:(
 
En büyüğü en güçlü denilen depremdedenin gelenden geçenden en çöp adamına kadar dayak sopa kurşun yemesiydi, nasıl bi mizahtır bu oda,en güçlü adam dediğin adamın üzerinde 5-6 tane dandik denizci kılıç sokmuş sallanıyor vs.

Bir de en güçlü olmayaydı ne olacaktı kimbilir,üstelik en güçlü denen adam 1 (yazıyla 1) tane adamı öldürememesi de mizah mı artık trollün mü en yüksek seviyeleriydi heralde.
 
Teslim olan Roger
Newgate'e baba diyen Ace
Kendi doğrularınla başka kültürdeki doğruları niye aynı sanıyorsun ki sen?
Ace'e Roger'ın oğlu dersen; Ace ve Luffy kardeş diyemezsin. Bu kadar basit. Biraz düşününce empatiye de gerek kalmadan; koca evrende bu durumu yadırgayan bir karakter görmüyor oluşumuz da bazı şeyleri belli ediyor.
Acele luffy zaten kardeş değil birlikte sake içtik kardeşiz diyen 3bebeler ama raylrigh denen karaktersiz in yanında onların kardeşliği öz kardeş gibiler rayleigh denen adam ivankov nonoşunun yaptığı şeyi yapamıyor karaktersiz rayleigh...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık