Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Nami, Kutsal Ejder Soyundan mı?

Sizce mantıklı mı?

  • Evet mantıklı.

  • Hayır mantıksız.


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Lükse alışmış ve bu lüks elinden alınınca şımarıklık yapıp saçma sapan triplere girmiş bi de neler çektiğimi nereden bileceksiniz ben gerçek erkek olarak büyüdüm ayağı yapıyor. Duyan da Luffy ve Law müthiş çocukluklar geçirdi sanacak :D
Lufy'nin neyi eksikti? Hiç çikolata yememiş çocukla sürekli çikolata yiyen çocuğun farklı değer yargıları vardır. Birisi onun yokluğunu hissetmez ama diğeri cehennemi yaşar. Dofy o yüzden farklı biri.:D Mesela ben ejder meyveli smothi falan canım çekmiyor, tadı nasıl bilmiyorum.:D
Dofyi severiz :D Olay aslında şu, Nami'nin de ailesi çıkacak belli ki, Soyu belli olmayan biri de o. Ee boş bir soyda çıkmayacağına göre, Kutsal ejderler boşta dedim, bir de bunları düşününce mantıklı geldi. Yorumun için sağ ol.
Kutsal değil ama bir ülkenin prensesi çıkma olasılığı yüksek diyorum, soylu çıkabilir ve hatta ailemle kalacağım diyebilir, ailesi bunu evlendirip krallık güçlendirmek isterken Lufy bunu kurtarır. Prenses temasından devam yani.:D
 
Sağlam deliller olmadığı kesin ama hissiyat olarak baktığın zaman bana da olabilir gibi geliyor. Nami, parasını en yakın dostlarından bile sakınan bir karakter. Güzelliğine çok güvenir, burnu yukarıda vs. uygun yani. Bir de Oda şunu işleyebilir; Nami'nin ailesi Kutsal çıkar. Aşırı derecede zenginlerdir ve Nami'yi geri isterler. Nami de bu aşırı zenginliği elinin tersiyle iter ve bir korsan gemisinde rotacılık yapmayı yani namakalarını tercih eder. Bunun üstünden güzel hikaye işler Oda.
 
Zaten kafası bir karış havada geziyor bir de kutsal soydan gelirse yandık. Nami’yi az çok severim ama kutsal çıkarsa kuma’ya bindikleri gibi sanji’ye biner bu kız.
 
İçerik olarak pek makul bulmadım. Nami bir kutsal ejder çocuğu olsaydı East Blue saklanma ihtiyacı bile hissetmeden duramazdı Cipher Pol yüzünden. Üstüne Bellemere Nami'yi bulduğunda aktif bir denizciydi. Denizcilerin Kutsalların oyuncağı olduğu bir yerde Bellemere'nin durumdan habersiz olması Don Krieg'in Calm Belt'i geçmesi gibi kurguyu düşürür. Üstelik düşünsene kutsallar da soy ve otoritenin önemini. Nami'nin başına ödül konulup tüm dünyanın önüne çıktığında geldiği soy nasıl sessiz kalır? Doffy onların doğumlarının bile inanılmaz olduğunu belirtmişti. Doğduktan bir süre sonra East Blue çöplüğünde ne arasın?

Şimdi gelelim olumlu tarafına, her tayfa üyesi bir sevdiği veya zayıflığı ile sınanıyor. Ve seri ilerledikçe tayfa ve bağları güçlendiğinden problemler daha büyük olur hale geliyor. Robin, Enies Lobby ve Buster Call ile, Sanji Yonkou Big Mom ve Zeff ile, Zoro ise Yonkou Kaido ve soyu ile olacak gibi. Bu denklemde problemlerin büyümesi için duruma Kutsal Ejderlerin de katılmasını olası görüyorum. Fakat kendi soylarından birinin olmasından ziyade daha farklı bir bağlantı ile.
 
luffy dedesi hariç hayatında 1 tek akrabasını bile görmedi. 2 kardeşi vardı doff ahkam keserken ikisinide öldü biliyordu luffy en dramatik hayata sahip olan
Hiç sanmıyorum. Çocukluk trajedileri arasından en bedbahı bence Law. Ailesinin ölümü, Corazon, yalnız kalması. Hiçbiri Law kadar yalnız değildi. Dof bildiğin cadı avına yakalandı, alıştığı hayattan olup sonuç olarak annesini kaybetti. Luffy yalnız kalmadı hiçbir zaman.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık