Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

1. Ölür.
2. Denitaşı sıvı halde olabilir, katılaşınca da şeklini alıyor ve zarar görmez bir hale geliyor olabilir. Detayını görmedik.
3. Silahın taslağını görmüş olsa da, bütün planları ezberlememiş olabilir, hatta ezberlememesi daha mantıklı olur. Bahsettiğin silah öyle ha deyince yapılabilecek bir şey değil. Güneşli'yi bile yapana kadar neler çekti.
4. Vardı. Cansız nesneler doğrudan taş oluyor, meyvenin özelliği bu.
5. Buggy oyuncağa dönüşürdü.
6. Çevirir.
7. Denk güçtelermiş demek ki, indirememişler. Üzerine çok fazla konuşmaya gerek yok.
Cevaplar için teşekkürler hocam, sağolasın.
 
Smoker san kolay gelsin 3 sorum olacak

1: prime döneminde garp şuan ki kaido kadar güçlü müdür sence?

2:zoro şuan enma ile sagkol seviyesine ulaşmış olabilir mi?

3:Enel mavi denizlerde olsa sence çok daha gelişme ihtimali olurmuydu
 
Smo-san, One Piece'in biteceği tarihle ilgili söylentiler hakkında ne düşünüyorsun? Bu söylenti uzun zamandır var. Ama senin konu hakkındaki yorumuna rastlamadım hiç.
 
Şeytan meyvesi ruhları ile alakalı;
Normal bir insan şeytan meyvesi yediğinde, meyve ruhu insanın içine giriyor.
Ruh ya da ruha benzer bir meyveye sahip kişiler (Ör: Big mom, Brook) şeytan meyvesi yemiş bir kişiyi öldürmeden, kişinin içindeki şeytan meyvesi ruhunu öldürebilir mi?
Direk insan içindeki şeytan meyvesine atak yapıp o şeytan meyvesi ruhunu ortadan kaldırabilir mi? Ve ruhu öldürüp kişiyi meyvesiz bir duruma sokabilirler mi?
Ya da ruhu öldürüp o şeytan meyvesini dünyadan tamamen yok edebilirler mi?
 
selam arkaşdaşlar çok uzun zaman oldu one piece izlemeyeli en son boa hancock arc bölümlerinde bıraktım animeyi. cok sıkıcı gelmeye başlamıştı hikaye dışına cıkıyor uzattıkca uzatıyorlardı farklı hikayeleri.

şimdide aynımı yine uzatıyorlarmı hikayeleri yoksa aksiyon macera güldürü devam ediyormu ona göre izlemeyi düsünüyorum
 
Selam, Marineford'da kairouseki kullanılınca Marco'nun epey sıkıntı yaşadığını gördük. Şimdiye kadar da Smoker ve özellikle de Hawkins'in kairouseki kullanarak düşmanlarını yendiklerini gördük. Yanlış hatırlamıyorsam Hawkins Wano'da kairouseki demirciliğinin geliştiği hakkında konuşmuştu. Queen ve King'e karşı dövüşen Marco'ya neden kairouseki kullanılmadığını anlayamadım, bunun bir açıklaması var mıydı ben mi kaçırdım?
 
Son düzenleme:
Arlong nerede ya? Seride bir daha hiç gözükmedi. Balıkadam arcında en azından görürüz diyordum. Impel Down‘a da götürmemişler orada da yoktu. Ölse Sharly birazcık tepki gösterirdi herhalde abisi sonuçta. Yani Hody‘den daha güçlü bir kötüydü bence Balıkadam arc’ta Nami tarafından tokatlanması hoş olabilirdi. En azından lucci, wapol gibi sonradan gözükebilirdi bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık