Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Portgas D. Ace †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 248 69.5%
  • Sevmem

    Kullanılan: 109 30.5%

  • Kullanılan toplam oy
    357
Oda senseinin 500 küsür bölümlerde öldürdüğü fakat 980'li bölümlerde bile karşımıza çıkan korsan,zamanında ekmeğini iyi yedi.Birde gelen geçenin "onu tanıyorum" diyip Luffy'e yamanması var bu bile hala ekmeğinin yendiğini gösteri.
 
Ace çok çok güçlü çıkacak. Potansiyelinin Luffy kadar olduğu anlaşılacak. Tabi Yami Teach'in de gücü anlaşılacak böylece. Bu adam Ace kadar güçlü birini top gibi sektiriyor. Boşuna Yonko olmadı.

Ace'in gücü ortaya çıktığında da "Vayy diyeceksiniz vayyy! Ace'cik büyük adammış. Biz kıymetini bilemedik." diyeceksiniz.



Ace ve Ercik Reis'in birbirlerine çok benzediklerini düşünüyorum. İkisinin de kalitesi çok sonra anlaşılıyor.
 
Teach sağ koldan aşağı bir seviye değil onu yaparken ama.Hatta sağ kol + muhtemelen amiral seviyesi.Eski resimde Marco bile ortada değil.Teach,Marco,Jozu öne çıkarılmış.Yani bu adam meyvesiz en kötü Marco dengiydi elinde tırmıkla.Mangayı doğru yorumlamıyorlar.
Yok artık :( Yami Teach sağ kol ederse öpüp başına koysun.Yc2 etmeyecek adamı dövdü alt tarafı.Meyvesiz sağ kol olan adam meyveyle amiral üstü olur.2 meyveyle en güçlü yonko olur.3.meyveyle de Garp,Roger'ı çocuk gibi dövecek seviyeye gelir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık