killz0ne 30 Eki 2019 #5,872 PS4 oyunları çok pahalıymış lan.MK 11 alayım dedim 250 tl çekti.O da cadılar bayramı nedeniyle indirimdeymiş.
PS4 oyunları çok pahalıymış lan.MK 11 alayım dedim 250 tl çekti.O da cadılar bayramı nedeniyle indirimdeymiş.
ƊƛƝƬЄ 30 Eki 2019 #5,874 Leffwn dedi ki: Şu an inmekte. Genişletmek için tıkla ... Başkan oynadıktan sonra yorumunu bekliyorum.
Leffwn dedi ki: Şu an inmekte. Genişletmek için tıkla ... Başkan oynadıktan sonra yorumunu bekliyorum.
Leffwn 30 Eki 2019 #5,875 Dante13 dedi ki: Başkan oynadıktan sonra yorumunu bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır.
Eustass Captain Kidd 30 Eki 2019 #5,876 Leffwn dedi ki: Şu an inmekte. Genişletmek için tıkla ... Allahım golll.
Leffwn 30 Eki 2019 #5,877 Dante13 dedi ki: Başkan oynadıktan sonra yorumunu bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Eustass Captain Kidd dedi ki: Allahım golll. Genişletmek için tıkla ... https://beta.taleworlds.com/ Şunu da bırakayım. Baya zaman önce başvurmuştum bugün geldi şansıma. Bu arada sanırım sadece multi için geçiyor.
Dante13 dedi ki: Başkan oynadıktan sonra yorumunu bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Eustass Captain Kidd dedi ki: Allahım golll. Genişletmek için tıkla ... https://beta.taleworlds.com/ Şunu da bırakayım. Baya zaman önce başvurmuştum bugün geldi şansıma. Bu arada sanırım sadece multi için geçiyor.
Historia 31 Eki 2019 #5,878 Önceden Nioh’u alsam mı diye düşünüyordum ama araya başka oyunlar girdi. Bugün Ps plus kasım ayı bedava olacak oyunlara baktım bir de ne göreyim Nioh kasım ayında ücretsiz. Ps kullanıcılarına duyurulur.
Önceden Nioh’u alsam mı diye düşünüyordum ama araya başka oyunlar girdi. Bugün Ps plus kasım ayı bedava olacak oyunlara baktım bir de ne göreyim Nioh kasım ayında ücretsiz. Ps kullanıcılarına duyurulur.
uragiri31 31 Eki 2019 #5,880 Rdr2 pc de 150 gb boş alan istiyor oyunun boyutu 109 gb bende de 139 gb boş alan var indirsem acaba problem çıkarır mı oyunu kurarken
Rdr2 pc de 150 gb boş alan istiyor oyunun boyutu 109 gb bende de 139 gb boş alan var indirsem acaba problem çıkarır mı oyunu kurarken