Evet ankete ve fazla söze gerek yok.Amaç herkesin listesini görebilmek.5 ismi sondan başa doğru sıralayın mümkünse.Biraz heyecan olsun. Resim ve kısa açıklamalarla sıralayabilirsiniz.Yanına bulunduğu seriyi de yazarsanız merak eden faydalanır. Kısaca da yazabilirsiniz uğraşmak istemiyorsanız.Ben kendi listemle başlayayım sıra sizde. Örnek olarak alabilirsiniz.
5 - Ladd Russo (Baccano)
Kesinlikle tanışılması gereken bir karakter.Sırf kan lekeleri belli olsun diye beyaz ceket giyen bir manyak o kadar diyeyim.
4 - Solf J.Kimblee ( Full Metal Alchemist )
Binlerce ruhun tutsak edildiği ruhlar anaforundaki feryatlar ona ninni gibi gelmektedir.Görülmesi gereken isimlerden o da.
3 - Alucard (Hellsing)
Onu tanımayan pek yoktur sanırım.Tek bir dövüşüne bakmak yeterli.
2 - Doflamingo
Onu da pek anlatmaya gerek yok forumda.Benim de anlatmama gerek olmadığını biliyorsunuz. O gülüşü ve devamını iyi biliyorsunuz.
1 - Hollow İchigo ( Bleach )
Onu da bilen biliyor çok sevdiğim bir isimdir.Tam bir çılgın olduğundan ve ses tonundan bahsedeceğim sadece.
5 - Ladd Russo (Baccano)
Kesinlikle tanışılması gereken bir karakter.Sırf kan lekeleri belli olsun diye beyaz ceket giyen bir manyak o kadar diyeyim.
4 - Solf J.Kimblee ( Full Metal Alchemist )
Binlerce ruhun tutsak edildiği ruhlar anaforundaki feryatlar ona ninni gibi gelmektedir.Görülmesi gereken isimlerden o da.
3 - Alucard (Hellsing)
Onu tanımayan pek yoktur sanırım.Tek bir dövüşüne bakmak yeterli.
2 - Doflamingo
Onu da pek anlatmaya gerek yok forumda.Benim de anlatmama gerek olmadığını biliyorsunuz. O gülüşü ve devamını iyi biliyorsunuz.
1 - Hollow İchigo ( Bleach )
Onu da bilen biliyor çok sevdiğim bir isimdir.Tam bir çılgın olduğundan ve ses tonundan bahsedeceğim sadece.