Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Arlong Park Bölüm Yıldızları (95)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde herkes harika karakter koyuyor ortaya. Her ne kadar 8 yıl boyunca Nami'nin Arlong'a çalışmasına göz yumsalar da Genzo ve köylülerin sonunda şerefleriyle ölmeyi seçmesi, Nami'nin köylüleri kurtarmak için bir 100 milyon daha toplamayı teklif etmesi, Johnny ve Yosaku'nun hatalarından ötürü pişmanlık duyup Arlong'a saldırması, hepsi çok iyi. Ama Luffy'nin önce şapkasını Nami'ye vermesi ve sonra Arlong hanginiz, diye içeri dalması ayrı bir seviye. Mükemmel bölüm.
 
Son düzenleme:
Her zamanki gibi çok etkiledi. Ne de olsa çoğumuzu OP'a bağlayan esas sahnelerden biridir bu. Neredeyse herkes yıldızlık bir şeyler yapmış ama Luffy'e vermek istedim. Sonra ise Johnny ve Yosaku gelir.

Animedeki sahne ile bazı büyük farkları var. Örneğin meşhur yürüyüş sahnesi ve Johnny ve Yosaku'nun, ''Geleceği değiştirmek için gelenlerin yüzlerini unutmayın!'' şeklindeki efsane sözü mangada yok. Ama zaten sırıtmıyor her şey kusursuz uyuyor, anime ekstra sahneler eklemiş zamanında daha da güzel kılmış. Bir de Overtaken girdi mi 10/10 sahne oluyor.

''Hanginiz Arlong?''


Nostaljiden daha çok bağımlılık yapan bir şey yoktur.
 
Son düzenleme:
Tüm karakterler iyiydi bu bölüm. Yine Genzo diyorum ama Johhny ve Yosaku'yu da seçebilirim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık