Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 993 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru Hito Hito no Mi çıkabilir. Benim anlamadığım kendisi ejderse Yamato niye ejder değil?

Aynen kafam karıştı. Yamato nun annesi insandır diye melez olunca ejderlik bozuluyordur belki. Arc bitecek Kaido nun meyve açıklanmadı iyice saçmalık gibi geliyor artık. Kesin ilginç bir şeyler çıkacan ordan. King de kendi ırkının son temsilcisi bunlar kader ortağı olabilir. Momo yu ejder yaptırmasının sebebi belki kendi ırkının devamını sağlama isteğidir.
 
Yok beya o kadar değildir :D Hyogoro bahsetmisti ryo ile kılıcı kağıt kesemeyecek kadar kör çeliği kesecek kadar keskin yapabiliyormuşsun.Wano'ya ozel haki tekniği galiba.
Wano'ya özel bir teknik değil. Ryou dediğimiz Wano'da hakiye verilen isim, gökyüzü adasındaki Mantra gibi. Zoro'nun silahına normal silahlanma basmasına bile Ryou diyorlardı. Ayrıca hakiyi kalkan olarak kullanma mevzusunu Marineford'da amiraller kullanıyordu. Rayleigh ve Sentomaru da kullanıyor. Amiral üstü adamların bilmediğini düşünmek komik olur.
Benim bu konuda aklıma yatmayan en önemli kısım Kaido'nun geçmişte yenildiği adamlar tarafından hasar görmemiş olması. Hangi seviyedeki adamlara yenildi de bu tekniği bilmiyor? Bu işin sonunu Kaido'nun duygusal durumuna bağlayıp geçecek. Benim hoşuma giden bir senaryo değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık