Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006: Onurlu Savaşçı Çiçek Hyogoro

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümün sonundan da anlaşılacağı üzere panzehir hazır sayılır. Çoppır bir şekilde herkese bunu verip Hyogoroyu da kurtaracak anlaşılan.

Bu arada Marco yanlış üniversite tercihi yapmış olmasa şimdiye net kendi başına bir imparator tayfasını kurardı yiğidim. :utaniyorum: Ömrü wb gereksizinin yanında harcanmış. Kül olsa da tekrar doğsa. :S
 
Oda'nın gücü Carrot-dono'yu gömmeye yetmemiş. Yenilsin diye gücünü kısmış. Peros'un sözlerinden pek sulonga karşı dövüşmediği anlaşılıyor. Muhatap olarak da Carrot'u almış. Minklerin gelecekteki kralı. Inu ve Neko gibi önce dünyayı dolaşacak sonra lider olacak.
Bir ihtimal savaşmaya devam edebilir. Güzel bir giriş yapacaktır.
 
Son düzenleme:
Forumdaki bazı karakterlere olan anlamsız nefreti çözemiyorum yahu.

Carrot düşmanlığı ne alaka? İnsanlar seviyor diye neden nefret ediliyor? Çeşit çeşit insan var. Herkesin zevkleri farklı. Carrot da güçlü, eğlenceli, komik ve dönüşümü karizma olan bir karakter. Ben şahsen sevmiyorum o kadar ama sevilmesi normal. Tatlı karakter sevenler de seviyor.

Her şeyi illa abartacaksınız. Carrot nefreti de böyle abartı ve gereksiz bir şey işte.
Ben şahsen Carrot'u sevmemekten çok fanlarını sevmiyorum.
 
Marinefordun kurgusu her şeyi çok berbat o yüzden böyle geliyor sana. Az wb korsanlarının düşüş şekline bak. Oyaji yaralanır. Marco "Oyajii" diye ona bakıp açık verir. Sonra Jozu "Marcoo" diye ona bakıp açıp verir ve düşer. Allahtan bu sırayı Vista durdurmuş.
Marco, Onigumonun yeteneğini öngörememiş olabilir bana kelepçelenmesi çok absürt gelmiyor. Zaten şu tarz meyvesi olan bir adamın görüş hakisinde iyi olsa çok absürt kaçardı. Ayrıca Mfdeki toplu savaş gibi değil bu savaş. birebir eşleşme üzerine biraz. Mfde kim nerden nasıl vuracak kestirmesi zor Kaos hakim. Marco burada 2 Tümen komutanıyla savaşıyor orada 3 Amiral vardı tabiki MFdekinden daha fazla ön plana çıkıp daha iyi poz verecek
tek başına Big Mom'U alan queen ve Big mom tayfasını tekleyen King'i Marco 1v2 tutuyor, Marineforddaki marcoya göre çok abes. Herifi koramiral kelepçeliyordu :)
 
Sanji Momoyu alıp sonra hızlıca gidip Kinnemonları kurtarınca Momoyu onların yanına bırakıp yeni bir savaşa giderse o zaman Odayla barışabiliriz belki :rolleyes:
 
Bu sayfada Marco tek kanatla takılıyor. King'in kestiği kanadını açtığını görmüyoruz tekrar bölüm boyunca. Acaba bir süre kullanamayacak mı o kanadını?
 
King adamın kanadını kesti yardı ikiye tekrar yeniledi.

Burda King değil başkası olsa ne değişecek. Kanadını kesmekten ötesi var mı?

Ha şu olabilirdi, King ve Queende savunma yaparak Marconun saldırısını almayabilirdi. Ama bu herifler dinozor, savunmaları aşırı iyi. O yüzden bu konuda zayıf kalmışlar, Kaido gibi, oda tüm saldırıları alıyor üstüne. Ama yıkılmıyor
kanadını kesmesi yerine kafasını kesmesi gerekiyor, Marco king ve queeni aynı anda tutabilecek adam değildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık