Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Evet arkadaşlar, çok uzun zamandır foruma girmedim ki zaten eskiden de pek konu açtığım veya herhangi bir yorum yaptığım görülmezdi. Ama bugünlerde burayı özlediğimi fark ettim ve bugün de Örümcek Adam'ın 2. filminin fragmanını izleyince başkalarının fikirlerini merak ettim. Uzun zamandır forumda yokum, bir hatam olursa kusura bakmayın lütfen...
Fragman bugün çıktı. Öncelikle onu paylaşayım.

[video=youtube;MpF5M-xkI4w]http://www.youtube.com/watch?v=MpF5M-xkI4w[/video]

Evet arkadaşlar, ilk olarak önceki filme ilgili görüşlerimi belirteyim. Doğrusu ben ilk filmi çok beğendim. Neden derseniz, Peter Parker karakterini bu kez tam olması gerektiği gibi gördüm. Ayrıca bence ilk film için Lizard çok tutarlı bir seçimdi ve hikayede de herhangi bir yanlışlık yoktu diye hatırlıyorum (Gwen' den başlamalarını göz önüne alırsak).

2. film hakkında konuşmak gerekirse, tabii ki filmi izlemeden bir yorum yapmak zor. Ama fragman bize diyor ki bu kez bizim örümceğin işi hayli zor. Electro ve Rhino IMDB' de de geçiyor. Ama fragmandaki goblinin kim olduğunu bilmiyoruz. Ama sanıyorum sizin de tahmininiz benim gibi Green Goblin' dir. Oyuncu listesinde Felicity Jones var ve sanıyorum bir basın toplantısında Black Cat' i oynayacağını söylemiş. Ama kesin mi bilmiyorum, bu nedenle sizi yanıltmış olmayayım.

Peki bu film güzel olacak mı? Bu kadar dopdolu bir filmi görünce doğrusu ben çok heyecanlandım. En son örümceğin bu kadar düşmanla karşılaştığı film ( Örümcek Adam 3) çoğu kişi tarafından sevilmedi. Dahası Avengers, Iron Man, Thor vs. filmlerinden sonra Örümcek Adam' a olan ilgi fazlasıyla düştü. Electro ve Green Goblin' in aynı filmde olması bence riskli. Sonuçta önemli düşmanlar ve her ikisinin de üzerinde ayrıca durulması gerek. Ama asla güzel olamaz diye de bir yorum yapamayız. Ama işleri zor gerçekten. Doğrusu ben büyük bir heyecanla bekliyorum ve en çok ses getirecek Örümcek Adam filmi olacağını düşünüyorum. Son olarak fragmanın bir kısmında diğer filmlerdeki düşmanlarla ilgili bir kaç ipucu var sanıyorum.

Film bildiğim kadarıyla 25 Nisan 2014' te gösterimde olacak. Peki sizin düşünceleriniz neler arkadaşlar? Sizce bu filmin bu kadar çok düşmanla ( ki Kara Kedi' nin de düşman olabileceğini okumuştum bir yerde) dolu olması bir artı mıdır, eksi midir? Okuduğunuz için teşekkürler yorumlarınızı eksik etmeyin... :)
 
Baş düşmanı Elektro yapmışlar.Bizim örümceğin onu paketlemesi en fazla 5 dakika sürer.Avengers filminde Oscorp Tower gözükecekmiş adamlar çekimlere yetiştirememişler.
 
Espritüel Ömürcek yok. 1994 çizgi film serisi en iyisi bence. Filmlerinden bile iyidir. Ama tabiki buna da gidecem sinemaya :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık