Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Portgas D. Ace

Bu kapışmayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    319
Yeniyor. Jinbei önce düşen taraf.
Suyun dibinde geçiyor diye biliyordum romanda. Öyle değilse affola.
Öncelikle, Jinbe ace'den yarım saniye önce düşmüş olsun, bunu örnek göstermen çok komik. Ayrıca şu sahneden Jinbei'nin önce düştüğünü nasıl çıkardın çok merak ediyorum. Mükemmel manga okuma tekniklerin olmalı.
 
Yenilmesi normal, ama Zoro üçünün karşısında da daha çok dayanabilir bence. Hatta bir meyvesi olmadığından Karasakal tarafından çok etkilenmeyeceğinden Karasakal'ı alabilir belki.
Ace'in en uzun süre dayanabileceği Kuzan karşısında en az süre dayanır. Akainu karşısında her türlü Ace'ten uzun dayanır :oops:. Valla Karasakal konusunda bilemiyorum. Bu adamın hep meyve özelliğini iptal ettiğini falan gördük ve ona göre dövüşler izledik. Meyve tabanlı olmayan saldırıları nasıl karşılar, ya da karşılayabilir mi(tek meyveli) orası sıkıntı. Ama şu anki Zoro beklenenden uzun bir savaş çıkarabilir.
 
Reis adamın demek istediği şey meyvesini amiral seviyesinde kullanıp kullanamadığı. Yoksa meyvesinden bomba yapıyor bu onu amiral yapar amiral aldırtır demiyor.
Kullanamıyor ki delindi diyorum bende.O zaman luffy ve kata ya yarın amiral rütbesi verelim.Hem meyve hem haki de üst düzeyler ki ace nin ağzını burnunu yer değiştirmekle kalmazlar nüfuslarına alırlar.Ama bu 2 karakter hala amiral gücünde değil bak.Kata bir amiral değil o haki ve ''meyve kontrolü'' ile.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık