Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 909 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha tabi bandaj sarıyor evet. Ayrıca, Robin'in arkeologluğunu küçümseyen 1 kişi görmedim şunca şey tartışıldı. Kim küçümsemir bir gösterebilir misin böyle parmaklan.
Arkeolog ne demek ?
Arkeoloji terimi olarak; Eski çağlarda insanlar tarafından yapılmış toprak üstünde, toprak altında veya su altında bulunan, gözle görülen, elle tutulan her eseri dikkatle ve titizlikle ortaya çıkaran, bunları inceleyen, açıklayan ve yorumlayan ve bu doğrultuda eski insanların nasıl yaşadığını bilen arkeoloji bilimi uzmandır.
Sanat terimi olarak;Arkeoloji uzmanı, arkeoloji(kazı) bilimi ile uğraşan kişi.
Yani poneg okumak arkeolog yeteneklerinden sadece biri. Tarihi araştırmak, doğruları keşfetme, doğru kazı yapabilme bunlar da arkeolog yeteneklerinden bazıları. Bunlar şu an önemsiz geldiği için arkeolog oluşu küçümseniyor. Ponegleri bularak, gerçek tarihi iyice öğrendikten sonra bize bir sürü gerçeği anlatabilir. Ancak arkeolog olması küçümseniyor. Bulursam etiketleyip atacağım.
 
Yol Poneglifi çıkana kadar ben de sana katılıyordum. Tayfaya alınması için tayfa arkeoloğu diye bir şey uyduruldu diye düşünüyordum.
Robin adam akıllı ne zaman bilgi verdi, ben hatırlamıyorum.
Yol Poneglifi çıkana kadar Ponegliflerin ne önemi vardı? Bizimkiler gerçek tarih ya da Antik Silahlar'ın peşinde değil sonuçta. Ayrıca Luffy her şeyin sesini duyabiliyor. Robin olmasa da idare eder yani.
Poneglif okumak dışında hiçbir vasfı yok. Usopp bile daha çok işe yarıyor tayfada.
@Master of Puppets
Chopper konusunda da Reiju kısmında Oda Germa'yı tanıtmak için böyle bir şey yaptığını düşünüyorum. Ceasar olmasa zaten içeri bile giremeyeceklerdi. Chopperla alakalı bir durum yok. Diyeceksin silahın etkisi kalktığında yardım edebilecekti sanki. Ona karşı cevabım da şu. Gerçek dünya üstünden örnek veriyorum. Hiç bir hastane 1 günden önce tahlil vermiyor. Hadi tanıdık manıdık en erken 4 saat de tahlil veriyorlar. Sen burada bir başkası tarafından yapılmış kimyasal silahın tedavisini anında bulmasını istiyorsun ki bu kimyasal silahın içeriğine dair hiç bir bilgisi yokken. Yani azıcık mantıklı düşünelim lütfen. Law konusunda da meyve yeteneği sayesinde insanlara hiç bir zarar vermeden istediği parçalara ayırabiliyor. Böylelikle çocukların vücudundaki kötü parçaları çıkarabiliyor. Chopper ise uyguladığı tedavi sayesinde uyuşturucu krizine girmelerini ve krizden çıkmalarını sağlıyor. Ancak bozulmuş bir organı tedavi edebilmek uzun bir tedavi sürecine bağlı. Yani aslında Chopper çocukların uyuşturucu bağımlılıklarını durdururken , Law meyve yeteneği sayesinde uyuşturucudan zarar görmüş parçaları kesip atıyor. Bu argümanın da Chopper'ın kötü bir doktor olduğuna kanıt değil maalesef :)
 
Valla Oda ne kadar hıyarlık yapmış olsa da tayfayı tekrar görmek güzel. Hele Oda böyle çizince daha bi güzel :D Sadece resimlere bakayım da bölümün tadı azalmasın :rolleyes:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık