Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 908: Dünya Toplantısı Başlıyor

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ussop 200 milyonuda hakediyor. Bellamy seviyesi var Ussop şuan en az. Nami falan direk 400'ü hakediyor, zira zeus power upunu aldı rahat eder 400 milyon. Bir Enel değildir ama 400 milyon veya biraz üstünü hakediyor kanımca.

Düşünsenize Nami'nin o 2 yıl önceki '' Serap '' tekniğiyle zeustaki yıldırımı boşalttığını rakibe karşı, bence baya sağlam. Zira Nami fiziksel gücüyle bile bir mink olan Wanda'yı altına aldı, boş değil.

Tayfanın en ezik adamı Ussop 200 milyon ediyor bana göre. Zoro'nun gerçek seviyesini bilmiyoruz, ama Shogun'u yenerse 1 milyardan fazla eder kanımca. O Shogun komutanlardan güçlüdür. Sanji ise balıkadam adasındaki saldırısı epey giderliydi, Jinbe'nin saldırısıyla eşdeğerdi. Perospero'yu falanda yenebilir, şeker ateşe karşı zayıf ya. Sanji'de 800 milyonluk bir adamdır aşağı yukarı.

Tayfanın ödüllere bakmayın, şuan aldığı ödüllerin en az 2 katı adamları bile döverler bana göre.
Yok artık Lebron. Nami'yi bırak tek başına denizlere 10 dakika sonra pert olur. 400 milyon nedir yav. Yıldırımın güçle adamlar üzerinde öyle aman aman bir bitiriciliği de yok.
 
Benim için Zoro'nun saygınlığı > Dragon'un oğlu idi eskiden ama gitti deiku'nun öğrencisi oldu.

Şimdi ne olacak ? Deiku'nun öğrencisi deiku olacak. Yani artık kimsesiz çıksa bile o sokak çocuğu iken deiku oldu övgüsünü hak etmeyecek.
Oda'nın Zoro'yu Mihawk'ın öğrencisi yapması benimde hoşuma gitmeyen yerlerden biri aslında.Oda seri içinde ortalama seviyede başka bir kılıç ustası gösterseydi de Zoro'yu eğitmek için onun yanına gönderseydi daha iyi olurdu.
 
Neden değil ? Atadan,soydan gelen bir güç olduğuna katılıyorum ama seride bunun istisna örnekleri de var.En basitinden amiraller,BM,Kaido,WB vs. diye gider.Zoro'nun geçmişinde bilmediğimiz şeyler varsa öğrenmek güzel olur ama güçlü bir soya dayanmasını şahsen istemezdim.Sokak çocuğu olarak kalsın.
Ben güçlü bir soy ve keşfedilmemiş bir güç olmasını isterdim tabi o kapalı gözün altından neyin çıkacağıda belirsiz kimisi şahin göz kimisi güç karşılığı feda diyebiliyor ancak Enel'in uzay macerasında 3 küpe ile ilgili birşeyler vardı hatta burda bayağı bir kurgu kurulmustu bayılarak okumustum Zoro'nun atalarının insanlık tarihinde ki yerinin savaşçılık çıkacağı yönünde düşüncem var ve beklentimde o yönde.

Yonko adamları ile çarpıştı, Bu adamların ayakçısı Pekoms'un 330 milyon ödülü var. Zaten bu ödül civarı bir hakkı vardı eskiden, onu aldı. Yani çıkış yaptı, göz önünde artık, tanındı.



Zoro kesin prens çıkar zaten :D Boşuna bu karakterleri ailesiz çizmiyor, hepsini bağlayacak bir yerlere.
Zoro ilk insanların kahramanları veya savaşçıları gibi bir soydan çıkacak, duygularını fazlasıyla bastırması da ordan gelebilir. Zoro nadiren duygusala bağlıyor çok az örneği var :)
 
Nasıl yok hocam ya.Bakma enel vurunca öldürmüyodu ama elini attığı tek yemişti ayağa kalkabilen yoktu yani.
Elini attıkları kimler? İki yıl öncenin acemi korsanları. Adamların haki bildiği yok vesaire. Ayrıca fiziksel durumları şu ankinin yanından geçmiyor.

Big Mom nasıl bağırıyor o zaman? Koskoca Yonkou'yu inletiyor o dediğin yıldırım.
Big Mom'ın yıldırımı yedikten sonraki bağırışı (http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/87/876/page/5) Bana pek de yıldırımdan dolayı bağırıyor gibi gelmedi.:oops:
 
Elini attıkları kimler? İki yıl öncenin acemi korsanları. Adamların haki bildiği yok vesaire. Ayrıca fiziksel durumları şu ankinin yanından geçmiyor.



Big Mom'ın yıldırımı yedikten sonraki bağırışı (http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/87/876/page/5) Bana pek de yıldırımdan dolayı bağırıyor gibi gelmedi.:oops:
Hocam iyi haki bilen birine karşı ne Akeinun ne Acein ne kizarunun meyvesi işlevselliği olmazki ama direk bedene ulaşan bir saldirıda en çok hasar verecek 5 logia arasındadır.Hatta bana kalırsa 1.Magmadır
2.şimşekdir yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık