Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 908: Dünya Toplantısı Başlıyor

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joy boy nerde geçiyordu
Balıkadam adasındaki yazıtta yazan bilgilerde geçiyor. Robin ile Neptün arasındaki konuşmada anlatılıyor. Deniz kızı prensesine aşıkmış , ileride bir gün miras kalan görevini yapacakmış diye hatırlıyorum.O görev de Noah'ı yapılış amacına uygun kullanmak mı neydi.
 
800/20=40 yapar. Net bence. Seri de 40 yıl sürer. Türklerin sembolü bozkurtla; kurtlar ise asilikleri ve özgürlüklerine düşkünlükleriyle bilinir. Luffy seride Türk'leri sembolize eder. Gerek Osmanlı'da gerek Türkiye'de kullanılan semboller yarım ay ve yıldızdır. Yarım ay zaten D'yi sembolize eder. Yıldızsa ışığı, aydınlığı, Güneş'i, umudu.

Neyse boş yaptığım yeter. Şuna bak istersen:



Bu zorlama geldiyse G20'yi sembolize ediyor de geç.
Bu açıklama beni kesmedi. Tamam 20 krallık olabilir ama neden 800 yıl? Belkide 8 sonzuzlugu temsil ediyor diyedir. Hani yan bırakırsak var ya ○○
 
@Roo Anladım.Kayıp yy teorim var . Bakarsan hoşuna gidebilir. İm'in lord değil de daha çok kral gibi bir havası var. Tahta falan oturuyor ya.
Goroseiler seslenirken "Lord Im" mi demişti "Im-sama" mı? Lord diye kalmış aklımda. Kral da olabilir ama "Ou-sama" demeyi ve dedirtmeyi sever Oda. Linki bırak yorumunun altına müsait olunca bakmak isterim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık