Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En İlginç Yönünüz?

Kapalı alanda dahi yağmur yağıyormuş gibi görebilirim. Bilgisayar ekranına bile baksam yağmur damlasından da küçük ve ince olan sayısız çizginin kayıp gittiğini görüyorum öyle. Bana epey saçma geliyor gerçi.
Bu bazen bende de oluyor. Saydam bir çizgi yukarıdan aşağıya doğru inip kayboluyor.
 
Arkamdan biri dursa da işeyebiliyorum.

Uzun süreli ve sabit bakışlarda mı oluyor bu? Bu arada keşke dikkatin bozulsa dahi kontrol edilebilen birşey olsa hayal gücü. Şöyle bilinç altından bi asistan yada ne bileyim şimdilik rafa kaldırılan akıllı gözlük gibi stabil çalışan gerçek zamanlı kullanıcı arayüzü falan hayal edebilsek :/

Peki şey oluyoe mu, mesela bir arabadasın yanızdan hızla bir tır geçti veya arabalar yüksek hızda trafiği delip geçti. Bi anlık aksiyon gerçekleşmesini istediğin veya hayal ettiğin oluyor mu? Ne bileyim bi bida trafik karışıyor, zincirleme kaza oluyor, çarpma anında veya çarpmadan önce kurtulmak veya kurtarmak için çözüm arıyorsun. Kaçış senaryoları oluşturuyorsun vs. Sonra gerçekliğe dönüyorsun 10 saniye geçmiş.
O dediğin seviyede olsaydı şuan muhtemelen profesyonel bir yardım alıyor olurdum :D Yok o kadar ileriye gitmiyor ve dediğim gibi doğru ortam olması şart.Her şeyin bir araya gelerek oluşturduğu bir şey bu,genellikle yalnızken bir yere odaklanmış şekilde oluyor.

Senin dediğine ek olarak şunu söyleyebilirim ; Uzun yola gideceğim bir otobüse bindiğim zaman en kötüsünü düşünüyorum.Bodruma gideceğim 12 saat yol,araç yandı yolda veya devrildi şarampole.Öldün çık.Hiç uçağa binmedim hayatımda fakat uçak kazalarına bir ara çok merak sardım,uçağa bindim ve uçak düşerken kendimi orada hayal ediyorum.Muhtemelen bağırmayacağım ve içime sineceğim.Çünkü kaza zamanlarında öyle yapıyorum.
Çok ağır bir araba kazası geçirdik bundan 2-3 yıl önce,kaza çok ağır olmasına rağmen arabadaki 4 kişinin bile burnu kanamadı,dışarıdan kazayı görenler şaşkınlıkla 'Sizin sağ çıkmanıza çok şaşırdık' dedi,araba perte çıktı.Bir kavşağa hızlı girdik ve araba önce havada kendi eksenin de savruldu daha sonra yere düşüp (şanslıyız ki tekerlerin üstüne) refuşa girdi.
O anı şöyle anlatayım ;
-Direksiyondaki arkadaşım arabayı düzeltmeye çalışıyordu büyük bir hınçla
-Onun yanında oturan sağ eliyle sağ camın tutamacını kavramış savrulmamaya çalışıyor ve bağrıyordu,emniyet kemeri takılıydı öndekilerin
-Arkada benim yanımda oturan arkadaşımın durumu en kötüsü,emniyet kemeri yok adam sürekli tavana doğru savrulup kafasını çarpıyor ve inanılmaz bağrıyordu (Hala söyleyince güleriz beraber :D )
-Benim ise elimde bilgisayar monitörü vardı ve sıkıca onu kavramıştım,kafamı öne eğdim gram bağırmadım ama içimde bir heyecan vardı.İki seçenek dedim ya sağ çıkacağız yada bir anda kararacak görüntü (Bu arada gözünün önünden hayatının film şeridi gibi geçme olayı doğru arkadaşlar) ben bunları düşünürken kafamı savrulmanın etkisiyle yanımdaki cama vurdum sertçe,zaten ondan sonra araba durdu.

İşin dahada kötüsü kazadan 2-3 dakika önce yanımdaki arkadaşıma dönüp 'Kaza yapacağız birazdan' dedim.Çünkü yağmur yağmıştı ve biz hızlıydık.Kaçınılmazdı yani kaza o kavşağa o hızla girince.
Radyoda da Soner Sarıkabadayı çalıyordu,bir arkadaşım o kazadan sonra Soner sarıkabadayıyı dinlemeyi bıraktı :D

Edit: Kaza anında kafamız iyiydi bu arada.Kazadan sonra herkes ayıldı^^^İbret olsun.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık